• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

50+ ідей || Стильна ванна кімната 2020 (фото, рішення

зміст

  1. Маленька ванна кімната-варіанти планування
  2. Маленька ванна кімната - дизайн і рішення
  3. Ідеальні малогабаритні ванни
  4. Дизайн і інтер'єрні рішення
  5. 10 порад, які допоможуть при проектуванні інтер'єру у ванній кімнаті
  6. Ванна кімната з душовою кабіною - фото, рекомендації, рішення
  7. Ідеально підійдуть до вашої ванні
  8. Ванна кімната з джакузі: фото, ідеї, дизайн
  9. Біла ванна кімната - ідеальне рішення для ванн
  10. Шоколадна ванна кімната - дизайн інтер'єру 2020
  11. Ванна кімната з вікном: дизайн з фото 2020
  12. Кращі рішення для ванної кімнати з вікном
  13. Ванна кімната в гарній квартирі - тренди 2020
  14. Ванна кімната в стилі лофт - рішення для великих ванн
  15. Ванна кімната своїми руками: ідеї, варіанти рішень
  16. Ванна кімната в стилі прованс - приголомшлива атмосфера
  17. Сучасна ванна кімната - правила інтер'єру



Інтер'єр кімнати для гігієни часто обмежений маленьким простором, в якому складно розмістити навіть необхідну сантехніку і меблі. В цьому випадку вам допоможуть дизайнерські ідеї, оригінальні рішення установки устаткування, приладів освітлення і грамотно підібрані аксесуари. Якого б розміру була ванна , при грамотному і креативному ремонті вона обов'язково буде радувати затишком, піднімати настрій днем , наповнювати енергією вранці і розслабляти ввечері.

Маленька ванна кімната - варіанти планування

Насправді існує безліч варіантів облаштування невеликих площ, навіть маленька ванна кімната в хрущовці може перетворитися в комфортне приміщення для гігієни зі своїм стилем і індивідуальністю. Нескладні дизайнерські прийоми, маленькі хитрощі, правильний підбір сантехнічного обладнання та аксесуарів нехай і не зроблять невелику ванну кімнату вишуканою і презентабельною, але навіть на 3 кв.м. можна досягти гармонії, зручності і затишку. Часто приміщення виглядає тісним в результаті помилок при плануванні інтер'єру, тому важливо дотримуватися головного правила - раціональне використання вільного простору. Як цього досягти, можна побачити на фото маленької ванної кімнати.

  1. Поєднання і розширення. Якщо стіни не несуть, є можливість об'єднати ванну з туалетом, плюс трохи розширитися за рахунок коридору, це перепланування дозволить значно збільшити площу санвузла.
  2. Використовувати у ванній кімнаті маленького розміру душову кабінку замість займає багато місця громіздкою ванни. Сучасні душові кабіни випускаються у всіляких варіантах, тому проблем в підборі потрібного розміру, кольору і функціональності точно не буде. Ця заміна дозволить економно використовувати воду і скоротити її споживання майже наполовину, а прозорі конструкції візуально збільшать простір, додавши світла в приміщення.
  3. Скляні іліпластіковие ергономічні шторки на ванну допоможуть поєднати душ і прийняття водних процедур в положенні лежачи, не займаючи додатково площа під кабінку.
  4. Виручить на невеликій площі кутова ванна. Для тих, хто не готовий жертвувати комфортом і задоволенням від прийняття ванни, відмінно підійде варіант кутовий конструкції. Крім цього, варто максимально заповнити кути приміщення, використовувати їх під душ, раковину або унітаз. Особливо актуальні ці конструкції в дизайні маленької ванної кімнаті в 3 кв. метра (фото).
  5. Особливу увагу приділіть місця установки раковини і пральної машини. Умивальник чудово розташуватися в кутку або над ванною, пральну машину при неможливості винести в інше приміщення можна помістити під раковину зі зливом в сторону або над вузькою моделлю повісити шафку. Якщо такі варіанти технічно не підходять для ванної кімнати маленького розміру, дуже стильно виглядає загальна стільниця з умивальником і пральною машиною в кутовому виконанні.
  6. У вузькому шафці над дверима можна заховати рідко використовувані предмети, ця конструкція взагалі не займає корисну площу.

Маленька ванна кімната - дизайн і рішення

Головним секретом вдалого дизайнерського проекту в маленькому приміщенні є продумування інтер'єру до дрібниць, де колірна гамма, форми і освітлення впливають на сприйняття простору. Ванна кімната дизайну 2020 року - це завжди стильне приміщення з чудовою ергономікою. Перед проектуванням майбутнього інтер'єру варто вивчити вдалі проекти і скористатися прийомами візуального збільшення простору. В фото галереї підібрані кращі ідеї дизайну інтер'єру в маленькій ванній кімнаті.

Ідеальні малогабаритні ванни



 Ванна сталева Kaldewei Saniform Plus Ванна сталева Kaldewei Saniform Plus 150 x 70

Характеристики:

  1. розмір ванни 150 х 70 см
  2. вага 40 кг
  3. товщина стали з емаллю становить 3,5 мм
  4. колір - білий
  5. матеріал - сталь
  6. країна виробник Німеччина


Ванна чавунна Jacob Delafon Soissons 150 Е2941-00

Характеристики:

розмір: 150 х 70 см
висота: 40 см
вага: 88 кг
об'єм: 141 л
ніжки в комплекті






Дизайн та інтер'єрні рішення



10 порад, які допоможуть при проектуванні інтер'єру у ванній кімнаті

  1. Слід врахувати, що велика кількість дрібних предметів і елементів порушують цілісність сприйняття приміщення.
  2. Сучасний образ і елегантність інтер'єру надає підвісна сантехніка. Унітаз і біде, що не займають місце на підлозі, візуально збільшують простір.
  3. Важливу роль в оформленні грають дзеркальні поверхні на фасадах меблів, вони візуально розширюють малогабаритне приміщення і здатні змінити конфігурацію кімнати. За дзеркалом без громіздкою рами можна встановити приховану контурну підсвічування, ця конструкція прекрасно працює на простір.
  4. Зверніть увагу на ванну кімнату в панельному будинку на фото. Кращим варіантом є багаторівневе освітлення, де передбачений рівномірний стельове світло і локальне підсвічування дзеркала. За рахунок відбиття світла глянсові або дзеркальні елементи на стелі дозволять істотно заощадити на електриці без зниження рівня освітленості.
  5. Підбираючи колірну гаму в ванну кімнату в хрущовці, краще використовувати світлі пастельні тони, злегка розведені акцентними деталями на кілька відтінків темніше. Тут не доречні яскраві контрасти, похмурі палітри, для розширення меж приміщення досить повітряної колірної гами з двох основних кольорів.
  6. При обробці стін вибирайте плитку в дрібну мозаїку без контрасту або середні варіанти кераміки в світлій або натуральній колірній гамі. Для акцентування допустимі непомітні малюнки, горизонтальні або вертикальні лінії, бордюри. Блискуча поверхня глянсовою плитки у ванній кімнаті створює ілюзію об'єму.
  7. Можна пофарбувати маленьку ванну кімнату водостійкими складами або використовувати миються з гладкою поверхнею,
  8. при виборі кольору віддайте перевагу сяючим світлим тонам.
  9. Варто позбутися «мертвих зон». Двері повинні відкриватися назовні, раціональним і естетичним варіантом служить розсувна перегородка із дзеркальною поверхнею.
  10. Кераміка з фотодруком і мозаїчні малюнки зроблять приміщення більш об'ємним і додадуть перспективи. Пейзажі живої природи або панорами міста здатні відводити простір за межі кімнати для гігієни. Крім стандартної обробки, на невеликій площі добре досягає ефект обсягу комбінація варіантів з стінових панелей, штучного каменю і декоративних панно. На фото ванної кімнати представлені сучасні дизайнерські ідеї при оформленні простору комбінованими між собою матеріалами.

Ванна кімната з душовою кабіною - фото, рекомендації, рішення

При заміні ванни на душ не варто економити на розмірі душової кабінки. Все-таки має бути місце для комфортного прийняття водних процедур. Вибирати кабіну краще в кутовому виконанні, Це заощадить площа і простіше впишеться в інтер'єр. Якщо стиль дозволяє, краще встановити модель з округленим піддоном і з розсувним механізмом двері. Замінити сидячу ванну допоможе глибокий піддон.

Якщо візуальне збільшення простору не варто на першому місці, то краще вибрати матові, тоновані і фактурні поверхні кабінки, таким чином ви спростите догляд. Ці ж поверхні бажано встановлювати в суміщеному санвузлі.

Стильно і дорого виглядає дизайн ванної кімнати з душовою кабіною в стилі модерн. Відсутність напрямних і прозоре скло такого пристрою гарантує в невеликій кімнаті велика кількість світла і вільного простору.

Ідеально підійдуть до вашої ванні


Душова кабіна Huppe X1 140104.069.321

Характеристики:

розмір 100 х 100 см
тип - квадратна душова кабіна
двері розсувні, вхід з кута
скло прозоре 6 мм
профіль хром глянсовий
висота 190 см






 Душова кабіна Huppe Classics 2 C20102.069.321

Характеристики:

розмір 80 х 80 см
висота 190 см
профіль - палірованний алюміній з яскравим блиском
розсувні двері з прозорого безпечного скла
товщина скла 6мм
ширина входу 43, 2 см
серія Classics 2




Ванна кімната з джакузі: фото, ідеї, дизайн

Інтер'єр кімнати для гігієни з джакузі має власні особливості дизайну. Великою популярністю користуються гідромасажні ванни на невисокому постаменті. В цьому випадку, якщо дозволяє площа, дизайнери радять оформити стіни декоративною плиткою або мозаїкою з рослинним малюнком. Цей прийом забезпечить відчуття свіжості водойми.

У малогабаритних приміщеннях з джакузі ідеальним варіантом стане прикраса стін мозаїкою і оснащення приглушеним світлом. Презентабельним доповненням до інтер'єру будуть меблі або полки під мармур, дзеркало в старовинному стилі.



Біла ванна кімната - ідеальне рішення для ванн

Безпрограшний і традиційний варіант приміщення для гігієни. Білий інтер'єр благотворно впливає на емоційний фон, знімає напруженість, дарує відчуття свободи і спокій. Він ідеально виглядає сам по собі, його можна поєднувати з будь-якими відтінками і складати різні кольорові гами. Для обробки краще використовувати злегка розведені тони - кремові, перлинні або молочні. Надати жвавість інтер'єру допоможе декор і аксесуари в тій же палітрі і кахель на кілька тонів темніше.


Ванна отдельностоящая Knief Cube 0100-284-06

Характеристики:

матеріал: санітарний акрил
колір: білий
розмір: 170х80х60 см
об'єм: 200 л
слив-перелив: Click-Clack в кольорі хром (йде в комплекті з ванною )
вага: 48 кг



Ванна акрилова KollerPool Malibu 140 * 70

Характеристики:

товщина 5 мм
обсяг 140 л
довжина 140 см
ширина 70 см
висота 38 см
вага 16 кг
матеріал акрил
прямокутна форма









Шоколадна ванна кімната - дизайн інтер'єру 2020

Оздоблення якісними сучасними матеріалами уособлює достаток, а благородство і вишуканість приміщенню надає шоколадний колір. Монохромні коричневі відтінки найчастіше застосовують при облаштуванні санвузла в класичному стилі. Цей колір чудово поєднується з палітрою білих тонів, адже зазвичай віддається перевага сантехніці саме білого кольору. У приміщеннях з шоколадною обробкою створюється приємна напівтемрява, який асоціюється зі спокоєм і має розслаблюючі властивості. Крім цього, відтінки коричневого не нав'язливі і не набридають довгі роки.



Ванна кімната з вікном: дизайн з фото 2020

_

Більшість багатоквартирних будинків позбавлені цього переваги - мати в приміщенні для гігієни вікно. Але ванна кімната в приватному будинку з вікном зустрічається повсюдно. При її дизайні особлива роль відводиться оформлення віконного отвору. Чи будуть скла прозорі, закриваються на віконниці, жалюзі, римські штори або вигідніше встановити вітражі або матову поверхню - залежить від розміру, стилю і інтер'єру ванної.

При наявності вікна при обробці можна сміливо використовувати темну плитку, не боячись, що вона «з'їсть» простір або викличе гнітюче враження, адже через віконний отвір завжди буде надходити світло.


Кращі рішення для ванної кімнати з вікном


Ванна отдельностоящая Knief Dream 0100-251-06

Характеристики:

матеріал: санітарний акрил
колір: білий
розмір: 180х80х60 см
об'єм: 250 л
слив-перелив: Click-Clack в кольорі хром (йде в комплекті з ванною )
вага: 48 кг


ванна Ravak Freedom O/Q XC00100020

Характеристики:

розмір: 169 x 80 см
матеріал: литий акрил
варіант укріпленія: LA - скловолокно
об'єм: 320 л

Ванна кімната в гарній квартирі - тренди 2020 року

_

На великій площі можна розвернутися від душі, а й у звичайній ванній кімнаті в квартирі завжди знайдеться місце втілення оригінальної ідеї. Тренди поточного року, які можуть стати в нагоді при проектуванні сучасного дизайну:

  1. Монохромність. Поєднання білого тла з чорними елементами та аксесуарами дозволить ванні виглядати стильно і презентабельно. У цій концепції шикарно виглядає темна підлога і допускається облицювання частини стін матовою плиткою вугільного відтінку. Баланс пропорцій білого і чорного повинен бути 40/60% будь-якого з квітів, це співвідношення гарантує лаконізм і витриманість стилю.
  2. Оздоблення мармуром. Шляхетний зовнішній вигляд мармурової обробки перетворює інтер'єр, роблячи його шикарним, а при установці сантехніки і аксесуарів з високого цінового сегмента вам забезпечена елегантна і красива ванна кімната.
  3. Природні мотиви. Найбільше реалізація цієї концепції підходить власникам приміщення, оснащеного вікном з видом на сад. Але близькість до природи можна досягти, оформляючи дизайн ванної кімнати мозаїкою і вітражами з рослинними малюнками або морськими мотивами.
  4. Блиск металу. Мідь, латунь і їх відтінки дуже популярні в сучасних стилях цього року, але не варто ними перевантажувати інтер'єр. Крім сантехніки і аксесуарів в обробці можна використовувати декоративні вставки, фарбування стін в мідні й латунні кольору, підібрати кахель схожою колірної гами.
  5. На піку моди в дизайні 2020 року ванна кімната облицьована плиткою середнього і великого розміру з натурального каменю. Вона застосовується в якості обробки на стінах і як варіант підлогового покриття просторих приміщень.

Ванна кімната в стилі лофт - рішення для великих ванн

_

Стиль лофт заснований на творчості, в ньому повно оригінальних дизайнерських ідей. Тут поєднується натуральна цегляна кладка і витончений декор, бетонні поверхні і дизайнерські меблі, елементи з нержавіючої сталі і арт-об'єкти. Оздоблення стін може бути виконана навмисне постареним матеріалами. Підлогове покриття бажано облаштувати з «потертих часом» кахлю або дерева. При цьому наявність поруч ультрасучасної техніки тільки підкреслить вишуканість стилю.

У стилі лофт зовсім не обов'язково заздалегідь складати колірну гаму, рішення може прийти в процесі підбору стильних меблів і аксесуарів. Наліт богемності і свободи, максимум світла і простору в дизайні ванної кімнати в стилі лофт - ось головний ключ до успіху.

Ванна кімната своїми руками: ідеї, варіанти рішень

_

Кардинальна перебудова санвузла своїми руками навряд чи доступні непрофесіоналові, але виконати простий ремонт цілком під силу людині «з руками». Для початку необхідно розробити ескіз, визначитися зі стилем та кольоровою гамою. Будь-який стиль - вічну класику або популярний мінімалізм, технологічний і холодний хай-тек або вишуканий арт-деко необхідно в кольорі відобразити на аркуші паперу.

Настав час вибирати і купувати матеріали. Не забудьте до прорахованому кількості плитки, клею, панелей і фарби додати 5%. Вибирати обстановку найкраще заздалегідь, не завжди ви зможете відразу купити всю необхідну сантехніку або меблі. Тепер можна приступати до ремонту у ванній кімнаті. Спочатку потрібно демонтувати стару облицювання і оновити застарілі комунікації, при необхідності виконати утеплення та гідроізоляцію підлоги і лише потім приступати до опоряджувальних робіт, монтажу освітлення, встановлення обладнання та меблів.

Ванна кімната в стилі прованс - приголомшлива атмосфера

_

Приголомшлива атмосфера стилю прованс з його пастельними тонами і пейзажами французької провінції створює заспокійливу атмосферу умиротворення і вишуканості. Сонячні барви, кольорові візерунки і флористичні орнаменти світлих тонів в великогабаритний приміщенні для гігієни повинні переважати над квітами сантехнічного обладнання. Для створення інтер'єру в стилі прованс необхідна наявність широкого вікна, яке забезпечить кімнату природним освітленням.

Облаштовуючи інтер'єр в стилі прованс, бажано встановити масивну меблі і отдельностоящую чавунну ванну, старовинне велике дзеркало і кришталеву або старовинну люстру. Важливим елементом стилю прованс є підлогу, найчастіше в покритті використовується дерево або натуральний камінь. Цей стиль сприймає тільки натуральні матеріали, тому немає сенсу псувати загальне враження окремими елементами зі штучних аналогів.

Сучасна ванна кімната - правила інтер'єру

_

Ранок починається з ванною, тут ми отримуємо перші емоції, тут йде настройка нашого світовідчуття на цілий день.

Сучасний стиль інтер'єру формується на 5 правилах:


  1. Перевага віддається мінімалізму.
  2. При можливості слід відмовитися від стереотипу, що все повинно стояти вздовж стін.
  3. Матеріали для обробки краще вибрати природного походження або їх імітацію. Мармур, камінь і дерево формують модний інтер'єр 208 року.
  4. Простота ліній не виключає використання аксесуарів, особливою популярністю користується декор в стилі хай-тек.
  5. Приміщення для гігієни має бути наповнене світлом. Вітається оригінальна система освітлення.

Комбінація різних варіантів допоможе вам навіть в стандартному приміщенні досягти приголомшливих результатів. Стильна і красива ванна кімната - це не фантастика, експериментуйте, і ви обов'язково досягнете успіху!

Товари з цієї статті

ванна villeroy boch squaro
Ванна сталева Kaldewei Saniform Plus 170 x 75 арт. 1126 0001 0001
Ванна сталева Kaldewei Saniform Plus 170 x 70 арт. 1118 0001 0001
Ванна сталева Kaldewei Saniform Plus 150 x 70
Ванна сталева Kaldewei Saniform Plus 160 x 70 арт. 1117 0001 0001
ванна duravit d code
Ванна сталева Kaldewei Saniform Plus 160 х 75 арт. 1125 0001 0001
Ванна сталева Kaldewei Saniform Plus 180 х 80 арт. 1128 0001 0001
Ванна сталева Kaldewei Cayono 750
сталева ванна kaldewei cayono 150х70 747