• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Насолоджуйтеся очищеною питною водою відразу з-під крану

Кухонні змішувачі Grohe, Franke, Imprese та Q-tap з можливістю підключення до фільтрованої води: ідеальне рішення для здоров’я та гаманця

Уявіть собі гірське джерело з кришталево чистою прохолодною водою. Вона стрімко біжить поміж камінням, проявляючи свою непокору та життєву енергію. І як же приємно зачерпнути долонею крижаної води та втамувати спрагу!

А тепер уявіть цю ж природну, чисту та нереально смачну воду, що тече відразу з крану на вашій кухні. Для того, щоб насолодитися смаком, не потрібно тримати вдома запас джерельної води у пляшках, а потім роздумувати над тим, як їх екологічно утилізувати, і так по колу. Достатньо встановити кухонний змішувач з підключенням питної води. Так ви зможете позбутися всіх незручностей та турбот, пов’язаних з бутильованою водою. Без шкоди смаку, здоров’ю та екології. Просто поверніть кран та насолоджуйтеся природною свіжістю. Що може бути кращим та простішим?

Кухонні змішувачі Grohe Blue Pure з фільтром: чиста вода, чиста насолода

Компанія Grohe завжди працює над тим, щоб забезпечити майбутнє води – найціннішого ресурсу. Це рушійна сила розробки низки продуктів, що турбуються про екологію. Наприклад, кухонних змішувачів з системами фільтрації води серії Blue Pure. Вони очищують звичайну водопровідну воду, залишаючи лише свіжий та чистий смак, задуманий природою.

Grohe Blue Pure Eurosmart

Кухонний змішувач Grohe Blue Pure Eurosmart з системою фільтрації стане незамінним помічником на кухні. Адже окрім стандартних функцій, ви отримуєте свіжу питну воду. Сучасні технології дозволяють очистити рідину від зайвих домішок, залишивши натуральний смак. А завдяки окремим водотокам, питна та водопровідна вода не змішуватимуться. Крім того, фільтр Grohe компактний та легко поміщається під раковину. Що надзвичайно корисно в умовах обмеженого простору. В комплекті є таймер заміни фільтра, тому ви ніколи не залишитеся без чистої водички. Адже таймер вам завчасно попередить.

Дизайн змішувача стильний та мінімалістичний:

  • два важеля (один для водопровідної води, інший, менший, – для фільтрованої),
  • динамічний трубкоподібний вилив з областю повороту 150°,
  • стримане хромоване покриття за технологією GROHE StarLight.

На корпусі біля ручки для очищеної води розміщена інтуїтивно зрозуміла позначка – склянка з водою. Змішувач Grohe Blue Pure Eurosmart – це серце будь-якої кухні. Чуттєві вигини змішувача ніколи не вийдуть з моди та чудово впишуться в будь-яку сучасну кухню.

Blue Pure Minta

Інший по дизайну, але не менш практичний та стильний, змішувач для кухні Grohe Blue Pure Minta 31721000.

Гладкий та чистий силует цього змішувача ідеально поєднується з технологічністю. Виріб має L-подібний висувний вилив з аератором, діапазон повороту 90°. Це суттєво спрощує очистку, ополіскування та процес приготування, дозволяючи використовувати простір кухонної раковини по-максимуму. Довговічне хромоване покриття легко очищується. Змішувач цієї серії також обладнаний окремою ручкою з приємною тактильною поверхнею для фільтрованої води та двома каналами для подачі води. Суворі та водночас надзвичайно стильні лінії Grohe Blue Pure Minta роблять його чудовим компаньйоном для глибокої мийки в такому ж стилі. Наприклад, раковиною Grohe K700 31726SD0 чи Grohe K700 Undermount 31577SD1.

Технологічні та якісні змішувачі Franke з фільтрацією

Відомий швейцарський бренд випускає чимало моделей змішувачів з можливістю підключення до очищеної води. Розглянемо окремі вироби трьох серій: Neptune Clear Water, EOS Clear Water і Byblos.

Franke Neptune Clear Water

Особливість цього змішувача – два окремі виливи для очищеної та водопровідної води. Відповідно, є також два важелі керування: більший для звичайної та менший для питної води. Систему фільтрації можна придбати окремо.

Змішувач досить високий, вилив L-подібний, поворотний (на 360°). Це дуже зручно, особливо, коли мийка подвійна.
Кухонний змішувач серії Neptune Clear Water функціональний, стильний та якісний. Єдине, що варто враховувати при монтажі, – мінімальну відстань від стіни до центру отвору. Адже якщо відстань буде надто малою, змішувач не зможе повернутися на всі 360°.

EOS Clear Water

За стилем цей змішувач близький до попереднього: мінімалістичний дизайн з чіткими геометричними формами у кольорі нержавіючої сталі. Обладнаний двома важелями: один з довгою циліндричною ручкою, інший з короткою (для очищеної води). Ця модель цікава тим, що вилив для питної води розміщується у виливі для водопровідної. Плавні вигини та мінімум деталей змішувача роблять його чудовим доповненням до інтер’єру у будь-якому стилі.







Byblos

Якщо ви полюбляєте рустикальний стиль чи бохо, змішувач серії Byblos вам точно сподобається. Вигнуті форми плавні лінії, витончені ручки двох важелів – всі ці деталі наче створюють затишок. Хоча стримане хромоване покриття робить змішувач універсальним. Два важелі для нефільтрованої та очищеної води мають фігурні білі ручки. Вилив динамічний (на 360°), виконаний за принципом “трубка в трубці” (за аналогією з попереднім змішувачем). Висота змішувача досить комфортна (295 мм).

Таких виріб буде гармонійно виглядати як з хромованими раковинами, так і з білими (завдяки білим деталям на корпусі).






Витончений дизайн кухонних змішувачів Imprese

Комфортні, функціональні та стильні – так можна охарактеризувати змішувачі з підключенням питної води чеського бренду Imprese. Ось змішувач Imprese Daicy 55009-F з двома важелями та двома виливами (менший для очищеної води) ідеально підкреслить сучасний кухонний інтер’єр. Блискуча хромована поверхня і стильна L-подібна форма виливу, разом з тонкими циліндричними ручками, підкорюють серце. Два окремі виливи дозволяють регулювати використання води більш точно.

Змішувач для кухні Imprese Daicy 55010-U і Daicy 55009-F

А ось змішувач з цієї ж серії Daicy 55010-U обладнаний лише одним виливом та важелем, хоча теж має можливість підключення до очищеної води. Попри це, змішувач зручний користуванні, а питну воду легко подати, повернувши важіль змішувача на себе вниз. Таке рішення чудово підійде для поціновувачів мінімалізму та для кухонь з дуже обмеженим простором біля раковини.

Виріб цієї моделі достатньо високий (423 мм), з U-подібним виливом. Підкреслений мінімалізм та витонченість дизайну створять неповторну атмосферу на вашій кухні та підкреслять індивідуальність.

Кухонні змішувачі Q-Tap: отримуйте задоволення від користування

Питна вода, що тече зі змішувача, – це так же просто, як порахувати до трьох. І це зовсім не розкіш, а необхідність. Наприклад, змішувачі чеського бренду Q-Tap із серій Anicka та Kuchyne мають підключення до фільтру. Що дозволяє будь-якої миті подати холодну питну воду. А доступна ціна в інтернет-магазині Santehraiдозволяє придбати їх без зайвих питань.

Змішувач з висувним виливом Qtap Anicka QTANI9136103UC

Зі змішувачем з висувним виливом Qtap Anicka QTANI9136103UC можна не лише помити габаритний посуд чи набрати питної води. Він стане в пригоді власникам подвійних раковин, адже довжина шлангу, що висувається, 1470 мм. Дизайн змішувача стриманий, але витончений: лінії нагадують природні форми гілки дерева. Питна вода подається поворотом важеля (він тут один). Працює він плавно та м’яко, тому про задоволення від користування змішувачем годі й говорити.

Виготовлена модель з високоякісної латуні зі спеціальним покриттям, що запобігає корозії.

Змішувач Q-Tap Kuchyne QTKUC92102UC

Модель Q-Tap Kuchyne QTKUC92102UCдещо відрізняється від попередньої. Адже у неї:

  • два важеля;
  • нема висувного виливу;
  • лінії чіткі, геометричні.

Дизайн змішувача Q-Tap Kuchyne класичний, тому підійде практично до будь-якого інтер’єру: від сучасного модерну до стриманої класики. Питна вода подається меншим важелем. Що зручно, коли вдома є діти – вони точно не плутатимуть, який з важелів повертати.

Переваги кухонних змішувачів з функцією фільтрації води

Охолоджена питна вода з крану – це не мрія, а реальність. Варто лише придбати в інтернет-магазині Сантехрай змішувачі з можливістю підключення до питної води. Окрім економії коштів та часу, такі змішувачі приносять ще цілу низку переваг вам та вашому дому:

  • Смак. Фільтри очищують воду від всього зайвого, залишаючи лише чистий і неповторний смак. Кажуть, така вода смакує ще краще, ніж бутильована.
  • Здоров’я. Якісні фільтри, придбати які можна теж в магазині сантехніки Сантехрай, залишають цінні мінерали, дозволяючи використовувати корисні властивості водички.
  • Зручність. Не потрібно більше тягнути з магазину пляшки з водою та ламати голову над тим, як їх утилізувати.
  • Екологічність. Більш бережливе ставлення до екології, менше використання пластику та менше відходів.

Консультанти інтернет-магазину Сантехрай допоможуть підібрати той кухонний змішувач для питної води та фільтр до нього, який задовольнить всі ваші побажання. Тому не перетворюйте балкон на сховище для пляшок – встановіть змішувач з фільтром та насолоджуйтеся кожним ковтком води.

Товари з цієї статті

купити змішувач для кухні imprese daicy 55009-f
купити кухонний змішувач franke byblos (115.0370.682
купити кухонний змішувач franke neptune clear water (115.0370.689
NEW
gift

Змішувач новинка!


Для очищеної і водопровідної води.


Висувний виливши. < br>

Кухонний змішувач Grohe Blue Pure Minta 31721000
NEW
gift
Кухонний змішувач Franke EOS Clear Water 120.0179.979
Кухонний змішувач + система фільтрації води Grohe Blue Pure Eurosmart 30383000
Змішувач для кухні Imprese Daicy 55010-U з підключенням питної води
Змішувач для кухні з підключенням до фільтру Qtap Kuchyne QTKUC92102UC
Змішувач для кухні з висувним виливом Qtap Anicka QTANI9136103UC