• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Ванна Radaway із санітарного акрилу: безкомпромісна якість на роки

Radaway: ванна в кращих європейських традиціях

Що може бути краще, ніж власна ванна кімната, в якій можна не тільки відпочивати, але й демонструвати свій індивідуальний стиль? Лаконічний дизайн Radaway дає свободу самовираження. Мінімалістичні, елегантні обриси ванн цього бренду створюють розслаблюючу атмосферу, пробуджуючи до життя.

Завдяки санітарному акрилу найвищої якості, ванни легко утримувати в чистоті. Адже акрил запобігає розвитку грибків і бактерій. Крім того, цей матеріал дуже стійкий до зовнішніх впливів і легко піддається відновленню.

Модельна лінійка ванн Radaway

Ванна цього бренду створена для задоволення та максимального комфорту під час купання. Модельний ряд включає в себе 15 серій ванн різних форм і розмірів, щоб відповідати приміщенням будь-якого планування і всім побажанням по дизайну.

Асортимент пропонує вражаючу функціональність. Круглі або прямокутні? Маленькі чи великі? Адже ці критерії важливі при облаштуванні санвузла. А широкий асортимент Radaway дозволить вибрати саме те, що задовольнить ваші потреби.

За формою ванни можна розділити на п'ять груп:

  • прямокутні;
  • овальні;
  • кутові;
  • нестандартні;
  • круглі.

За типом установки:

  • окремостоячі;
  • пристінні.

Кожна ванна виготовлена з любов'ю і увагою до найменших дрібниць. Елегантний мінімалізм, нестандартні творчі рішення чи, можливо, гламур? Всі вони гідні уваги. Але ми зупинимося на двох моделях: Mirella і Tesalia.

Ванни Radaway як стандарт комфорту і стилю. Серії Mirella і Tesalia

Як добре після довгого робочого дня видихнути і розслабитися, ніжачись у теплій ванні, наповненій ароматами морської солі чи лаванди. А з Radaway Mirella і Tesalia це вдвічі приємніше. Тому що акрил, з якого вони виготовлені, теплий на дотик і набагато повільніше холоне. Тому можете без докорів сумління пролежати в теплій водичці хоч годину, не переживаючи, що вона стане холодною.

Чіткі лінії ванни Mirella створюють стриманий та елегантний вигляд.

Ці дві моделі схожі і різні одночасно. Ванна Radaway Mirella — справжня симфонія прямих ліній і чіткх форм. Попри це, вона добре підтримує спину. Що не тільки сприяє повноцінному розслабленню і задоволенню від купання, але і приносить користь хребту. Особливість ванни Radaway Mirella у варіативності розмірів. Навіть найменший санвузол вже не стане проблемою. Оскільки мінімальний розмір виробу цієї серії — 120 см. Ідеальне рішення для всіх тих, хто морально не готовий розлучатися з розкішшю. При цьому максимальний розмір — 180 см.

Radaway Tesalia — чудовий варіант для прихильників класики.

А ось ванна Radaway Tesalia — вічна класика. Плавні лінії і форми ніколи не вийдуть з моди. Ідеальні пропорції поряд з функціональністю цієї моделі так і звуть прийняти ванну в будь-який час доби. Навіть в обід. Класична модель доступна в трьох розмірах: 160, 170 і 180 см. Тому приймати водні процедури можна з максимальним комфортом і задоволенням, не згинаючи ноги в колінах. Особливість Radaway Tesalia в тому, що підійде вона до будь-якого інтер'єру.

Бортики ванн досить вузькі. Саме тому найбільш гармонійно до них впишуться настінні або великі підлогові змішувачі.

Переваги Radaway: ванна для кожного

Європейська якість за доступною ціною — це головний принцип компанії Radaway. Завдяки великому розмаїттю моделей, ванни цього бренду ідеально впишуться в будь-який санвузол, незалежно від планування.

Головні особливості Radaway:

  • Гарантія якості. Завдяки сучасним технологіям, можна створити надійну недорогу ванну, що й довів бренд.
  • Варіативність розмірів і форм. Ванна — важливий елемент санвузла. Адже часто від її розташування і конфігурацій залежить, де будуть розміщені інші сантехнічні вироби.
  • Функціональність і дизайн. Стильний зовнішній вигляд і продумана ергономічна конструкція роблять ванни Radaway ідеальним рішенням для будь-якого санвузла.

Купити ванни Radaway можна в інтернет-магазині сантехніки Сантехрай. Приємна ціна, швидке обслуговування і миттєва доставка точно змінять ваше ставлення до онлайн-шопінгу. І якщо ви давно мрієте про велику ванну — не бійтеся втілити мрію в життя. Адже це так просто.

Товари з цієї статті

Ванна акрилова 170x75 Radaway Tesalia WA1-06-170x075U
Ванна акрилова 160x70 Radaway Tesalia WA1-06-160x070U
Ванна акрилова 180x80 Radaway Tesalia WA1-06-180x080U
Ванна акрилова Radaway Mirella 120x70 WA1-48-120 × 070
Ванна акрилова Radaway Mirella 130x70 WA1-48-130×070
Ванна акрилова Radaway Mirella 150x70 WA1-48-150 × 070
Ванна акрилова Radaway Mirella 160x70 WA1-48-160×070
Ванна акрилова Radaway Mirella 160x80 WA1-48-160×080
Ванна акрилова Radaway Mirella 170x70 WA1-48-170×070
Ванна акрилова Radaway Mirella 170x75 WA1-48-170×075