• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

AirPower: ефективність і насолоди нероздільні

Душові процедури стануть невимовні

Вашому захопленню не буде меж: насичена невагомими бульбашками вода, завдяки технології Hansgrohe , буде не тільки ніжно обволікати тіло під час процедур, а й скоротить споживання води. Вода, яка зараз цінується як ніколи раніше, потребує делікатного ставлення до себе. Оскільки у нас відсутній дефіцит повітря, фахівці Hansgrohe, які вивчають водний струмінь, зробили справжній технологічний прорив - винайшли технологію AirPower .

Відео про змішувачі з технологією AirPower

Чим менше води, тим значніше задоволення

Все геніальне просто: душовою диск втягує повітря всією своєю поверхнею. Потім насичує ним воду, що надходить: трьох літрів повітря вистачає на літр води. Таким чином вода стає легше, що дозволяє економно її використовувати.

Душ спровокує неповторні почуття

Збагачення повітрям буквально змінює краплі, роблячи їх м'якше і значно легше, але одночасно і більше. Переваги новації можна відчути на власному тілі: потік води Вас практично укутає, як ніжне ковдру, зануривши в прекрасне почуття відірваності від усіх насущних проблем. Осягнути нірвану допоможуть також моделі з двома і більше типами струменів - наприклад, масажна має заспокійливий ефект. Саме тому використання AirPower буде не тільки приємним, але і корисним.

Відео про душах з технологією AirPower

Hansgrohe сприяє комфортній економії

Кожна, навіть найменша краплина води, дуже значима, адже саме вона може допомогти заощадити або воду, або енергію, або все разом. Завдяки виробам і технологіям, орієнтованим на перспективу.