• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Душові системи Grohe і Hansgrohe: порівняльна характеристика

Безперечними лідерами в душовій промисловості є два відомих німецьких виробника з багатовіковою історією - Hansgrohe і Grohe . Незважаючи на співзвучність назв, це дві окремі компанії, об'єднує які тільки відмінну якість продукції для душа.

Душові системи прихованого монтажу Grohe Grohtherm SmartControl ( 34706000 і 34705000 ) і душові системи Hansgrohe Raindance Select S ( 27296000 і 27297000 ) дозволять отримати незабутнє задоволення від водних процедур. Відчуйте на собі всю тяжкість величезних крапель, які так нагадують про літній зливі, або миттєво приведіть себе в почуття після важкого дня - з душовими системами Grohe і Hansgrohe для цього достатньо натиснути на потрібну кнопку.

Grohe SmartControl дарує можливість насолоджуватися декількома режимами струменя одночасно, оскільки верхній душ передбачає наявність внутрішньої частини. Чого не може дозволити собі верхній душ Hansgrohe Raindance Select S. Незважаючи на це, кількість режимів, передбачених у виробі, цілком достатньо для релаксу.

Управління типами струменя Hansgrohe Raindance Select S здійснюється легким натисканням кнопки Select, яка Нехода безпосередньо на самому душі. Але, з огляду на те, що він, як правило, кріпитися на висоті 2,15 м, регулювати режими зручно не всім членам сім'ї. Тому тут перевага в верхах душа Grohe Grohtherm SmartControl, управляти типами струменя якого можна на термостаті. Це істотно спрощує процедуру для дітей і людей невисокого зросту.

Крім того, термостати Grohe SmartControl мають вбудовану функцію регулювання напору води для індивідуальних налаштувань душа. Натискання на кнопку включає або вимикає опредененное пристрій, а регулятор дозволяє з хірургічною точністю відрегулювати напір води. Завдяки інтуїтивно зрозумілим символам, прилад дуже зручний в користуванні.

Міністерство внутрішніх справ термостата Grohe пропускає 60 літрів води за хвилину, що дозволяє підтримувати хороший натиск. В Hansgrohe цей показник трохи менше - 45 літрів в хвилину, але це ніяк не впливає на комфорт при поводженні з водою. Крім того, термостати і Grohe, і Hansgrohe дозволяють одночасно підключатися декільком споживачам без втрати якості напору. Тільки в Grohe це три споживачі, а в Hansgrohe - два.

Душові системи: Grohe Grohtherm SmartControl 34706000 і Hansgrohe Raindance Select S 27296000

Душові системи: Grohe Grohtherm SmartControl 34705000 і Hansgrohe Raindance Select S 27297000

Завдяки тому, що душові системи оснащені технологією, що запобігає утворенню вапнякового нальоту, вироби будуть справно служити не один рік. Тому, незважаючи на деякі відмінності, душові системи обох виробників подарують незабутні відчуття від, здавалося б, звичайної процедури.

Товари з цієї статті

Душова система Hansgrohe Raindance Select S 27296000
Душова система Hansgrohe Raindance Select S 27297000
NEW
Душова система прихованого монтажу Grohe Grohtherm SmartControl 34705000
Душова система прихованого монтажу Grohe Grohtherm SmartControl 34706000