• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Елегантний чорний: огляд клавіш змиву для підвісних унітазів від Geberit, ТЕСЕ і Grohe

Естетичні і функціональні клавіші змиву для підвісних унітазів в чорному кольорі

Яким би не був дизайн ванної кімнати, завжди важливими є деталі. І якщо ви вирішили встановити унітаз з прихованим бачком, варто подбати про грамотно підібрану панель змиву. Щоб унітаз був не тільки стильним, але й добре справлявся зі своїми безпосередніми обов'язками.

Асортимент кнопок змиву Сантехрай пропонує широкий вибір форм, кольорів, функцій і матеріалів для задоволення будь-яких вимог дизайну і проєкту. Одинарні або подвійні, безконтактні і механічні, пластикові чи скляні — всі вони варті уваги.

Розглянемо кілька моделей змивних клавіш в чорному кольорі від брендів з багаторічною історією: Geberit, ТЕСЕ і Grohe. Адже чорний — це непорушна класика. А в тандемі з якістю і надійністю технологій відомих марок, кнопки змиву доповнять будь-яку ванну естетикою, технологічністю і продуктивністю.

Клавіші змиву Geberit серії Sigma20, Sigma30 і Delta51. Еволюція аксесуарів для санвузла

Сучасні кнопки подвійного зливу від Geberit — ідеальна пара для підвісних унітазів. Вони гігієнічні та ідеально впишуться в будь-який дизайн ванної кімнати завдяки своїй гнучкості.

Клавіші цих серій одного розміру (246х164х12 мм), виготовлені з високоякісного удароміцного пластику чорного кольору.

Панелі змиву Geberit використовуються разом з прихованим бачком Geberit Duofix (моделі Sigma), оскільки він є частиною тієї ж системи водопроводу. Продукти поєднуються один з одним як з точки зору функціональності, так і з точки зору зовнішнього вигляду. Тепер більш детально про моделі.

Кнопка змиву Geberit Sigma20 115.882.DW.1

Клавіша змиву Sigma20 привнесе в ванну трохи фантазії завдяки своєму геометричному виду. Маленька кругла кнопка на панелі спускає половину води з бачка, велика — весь запас. Ця зрозуміла візуальна метафора робить клавішу простою в користуванні, навіть якщо ви ніколи раніше не бачили її.

Кнопка Geberit Sigma20 115.882.DW.1 механічна, оснащена шумопоглинаючими штовхачами приводу змиву. Встановити її можна навіть без інструментів. Модель виконана в чорному матовому кольорі з глянцевими елементами. Матове покриття стійке до відбитків пальців і легко очищається. Що особливо цінно, якщо в будинку є маленькі діти.

В комплекті:

  • монтажна рамка;
  • два штовхачі приводу змиву;
  • два тримачі кріплення рамки.

Кнопка змиву Geberit Sigma30 115.883.DW.1



Ця модель з водозберігаючим змивом оснащена великими прямокутними кнопками для полегшення зливу. Поверхня моделі глянцева з матовими елементами, легко очищається. Клавіша ідеально впишеться як в мінімалістичну монохромну ванну, так і в ультрасучасний санвузол. У комплект входиьь те ж, що і для клавіші Sigma20.



Змивна клавіша Geberit Delta51 115.105.DW.1



Дана модель виготовлена з надстійкого і зручного в очищенні глянцевого матеріалу. Дві кнопки на панелі прямокутні, розміщені внизу панелі. На відміну від попередніх моделей, кнопка змиву серії Delta51 використовується з бачками Geberit Delta UP172 і UP182. Перевага цієї клавіші — дуже доступна ціна.




Технологічність і стиль йдуть рука об руку. Клавіші змиву ТЕСЕnow, TECElux Minі, ТЕСЕsolid і TECEloop

Відмінна особливість клавіш змиву бренду ТЕСЕ — вони ультратонкі. Завдяки спеціальній дистанційній рамці, встановити таку клавішу можна в один рівень з оздобленням стіни. Ну чим не рай для перфекціоніста? Кнопки цих моделей з подвійним змивом, чіткої прямокутної форми. Тепер більш детально про моделі.

ТЕСЕnow 9240407

Гарний дизайн не зобов'язаний бути дорогим. Ця клавіша для горизонтальної та вертикальної установки. Товщина стін при цьому повинна бути не менше 23 мм.

Плоска панель виготовлена з пластику з антибактеріальним покриттям. Іони срібла не дозволяють бактеріям розмножуватися, що забезпечує додаткову гігієну. Поряд з доступною вартістю, ТЕСЕnow ідеально підходить для використання у громадських вбиральнях.

Панель приємна на дотик, а завдяки чорному матовому кольору й спокійному дизайну підійде до будь-якого інтер'єру.

ТЕСЕlux Mini 9240961

Це, мабуть, найбільш технологічна модель. Скляна електронна панель чорного кольору для фронтального монтажу. Її особливість — безконтактна (або легким дотиком клавіші) активація зливу. Що забезпечує максимальну гігієну.


Характеристики клавіші ТЕСЕlux Mini 9240961:


  • мінімалістичний стильний дизайн;
  • пласка поверхня легка у догляді;
  • функція підсвічування клавіш допомагає орієнтуватися в темряві;
  • монтаж в один рівень зі стіною;
  • наявність пульта дистанційного керування з можливістю індивідуального програмування (можна налаштувати зону розпізнавання, час активації, гігієнічний злив, функцію очищення і яскравість підсвічування).

Вартість клавіші змиву ТЕСЕlux Mini повністю виправдана високою якістю і надзвичайно сучасним зовнішнім виглядом.

ТЕСЕsolid 9240416

Змивна клавіша цієї моделі орієнтована на використання у громадських туалетах. Вона естетична і функціональна. Невеликі прямокутні кнопки подвійного змиву на чорній матовій панелі інтуїтивно зрозумілі. Активація безшумна і сенсорно приємна.

Виготовлена клавіша з нержавіючої сталі. Товщина лише 6 мм, але конструкція захищена від пошкоджень, що особливо важливо в умовах постійного використання.

Підходить для фронтальної або горизонтальної установки. Сумісна з будь-якими універсальними бачками ТЕСЕ.

TECEloop 9240924 new

Пластикова панель, яка практично зливається зі стіною. Вона нічим не відрізняється від скляних варіантів клавіші. Пластик має антибактеріальні властивості, тому використовувати клавіші можна в лікарнях та інших установах, де потрібно дотримуватися особливої гігієни.

Подвійний злив представлений круглими роздільними кнопками, активація приємна і безшумна. Призначена для горизонтальної і фронтальної установки. Використання монтажної рамки забезпечує досить простий і точний монтаж.

Створіть свою ідеальну ванну. Кнопка змиву Grohe Even 38966KF0

Мінімалістичний дизайн, проста геометрія, що здається чистою і ясною. Кнопка змиву Grohe Even в чорному матовому ABS-пластику — красиве і функціональне доповнення для санвузла. Управління зливом пневматичнн, є три режими: 2-об'ємний, старт/стоп або безперервний. Підходить для двох типів установки. При виготовленні клавіші використані кращі технології Грое. Це GROHE StarLight, що забезпечує довговічність покриття, і GROHE EcoJoy — технологія ідеального потоку води при невеликих її витратах.

Де купити клавіші змиву за приємною ціною

Чорні клавіші змиву — це не просто тренд. Це надзвичайно гарні акценти в санвузлі. Купити стильні кнопки змиву брендів Geberit, ТЕСЕ і Grohe можна в інтернет-магазині Santehrai.

Не відкладайте задоволення від, здавалося б, звичайних процедур на потім. Адже радість життя складається з дрібниць. У тому числі і з якісних змивних клавіш.

Товари з цієї статті

Кнопка змиву ТЕСЕlux Mini 9240961
Кнопка змиву ТЕСЕnow 9240407
Кнопка змиву Geberit Sigma30 115.883.DW.1
Кнопка змиву Geberit Sigma20 115.882.DW.1
NEW
Змивна клавіша Geberit Delta51 115.105.DW.1
Кнопка змиву ТЕСЕnow 9240416
Панель змиву TECEloop 9240924 new чорный глянець
Кнопка змиву для унітазу Grohe Even 38966KF0