• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

GROHE Digital: блаженство за допомогою одного дотику

Інтуїтивний цифрові технології на кінчиках Ваших пальців

Напевно, в сучасному світі нічого, крім цифрових технологій, не зможе так якісно зробити складні речі простими і, хоча б трохи, полегшити повсякденне життя. З GROHE Digital достатньо всього одного натискання потрібної клавіші, щоб почати прийом заспокійливої ​​ванни або бадьорого душа.

GROHE Digital - технологія, яка здатна привнести елемент простоти в процес користування ванною кімнатою. Інтуїтивно зрозумілі іконки користувача дозволять Вам легко заздалегідь налаштувати бажане поєднання температури, тривалості подачі і напору води. Тепер Ви можете створити свою власну програму гидропроцедур, з легкістю запустивши її за допомогою дотику пальця.

Прості, зручні і стримані цифрові прилади серії GROHE Digital охоплюють новітні бездротові технології, з єдиною метою - зробити цифрове обладнання душа доступним для більш широкої аудиторії.

< br>

Клавіші на цифровому регуляторі дозволять включити і вимкнути воду, а також регулювати температуру, в той час як за допомогою зовнішнього кільця можна з точністю контролювати тиск води. LED кільце відображає температуру води - холодну - синім, теплу - помаранчевим. Це дає Вам миттєву візуальну зворотний зв'язок. Щоб переключити верхній душ на ручний або ж бокове, потрібно натиснути на відповідну кнопку на цифровому перемикачі. Один крок - і все готово.

Технологія GROHE Digital створена для комфорту і зручності, адже включає в себе також дистанційне керування: пульт дозволить включити душ, стоячи за його межами - вода досягне кращою температури, перш ніж Ви ступите під душову струмінь. Більш того, Ви можете запрограмувати контролер на свій розсуд: щоб почати водні процедури з верхнього, ручного або ж бічних душів.


Натисніть включення/вимикання, щоб
почати подачу води



Поверніть кільце, яке оточує регулятор, для
управління потоком води


За допомогою кнопок зі мінус (-) для зменшення
температури


За допомогою кнопок зі плюс (+) для збільшення
температури