• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

GROHE Fresh: свіжість і чистота без праці

Бездоганність за допомогою всього одного натискання клавіші

Що може бути краще, ніж полегшення повсякденних завдань. Саме так подумали розробники GROHE, і створили цілий ряд технологічних новинок з цією метою, серед яких і GROHE Fresh . Це технологія, покликана підняти комфорт у ванній кімнаті на зовсім іншу сходинку. Адже вона дає можливість відразу використовувати абсолютно всі достоїнства: чистота і акуратність унітазу підтримується постійно без підвісної блоку, а інтегрований змивний бак робить ванне простір витонченим і естетично привабливим.

< img src="/uploads/redactor/58c9a6818dbb0.jpg" alt="" style="float: right; width: 325px; height: 244px; margin: 0px 0px 10px 10px;" width="325" height="244">


Буквально до недавнього часу встановити гігієнічний блок в зливному баці прихованого монтажу було неможливо. Але концепція GROHE Fresh оснащена відповідним пристроєм відкривання панелі щоб дістатися до жолобу. По ньому таблетка з освіжаючим ефектом спускається в змивний бак. Ця процедура займає всього кілька секунд.


Технологія підходить абсолютно до всіх зливних бачків GROHE з невеликими зливними панелями - незалежно від того, нове обладнання, чи ні.


Система буває як в наборі з різними змивними панелями, так у варіанті окремої апарату для вдосконалення вже встановлених панелі і бачка. Щоб встановити GROHE Fresh на ранні варіанти баків, знадобитися прибрати рамку для фіксації, потім прикріпити особливий шлюз до бачка і нову рамку, приєднавши повітряний шланг.

GROHE Fresh: зробіть неможливе можливим


1. Одним натисканням пальця відкрийте вікно



2. Виберете освіжаючу таблетку


3. Опустіть таблекту в вікно


4. Закрийте вікно і насладжайтесь приємним ароматом


Товари з цієї статті

інсталяція для унітазу grohe rapid sl
gift
Інсталяція для унітазу Grohe Rapid Sl 38827000 Fresh
Кріпильна рама для інсталяції Grohe Fresh 38796000