• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Ідеально надійне покриття - GROHE StarLight

Покриття, яке буде залишатися таким же, як і в перший день: від розкішного матового до іскристого, немов алмаз

З новою технологією GROHE StarLight® можна назавжди забути про пошкодження змішувача, адже це покриття забезпечить Вашої сантехніці стовідсотковий захист - навіть через багато років змішувачі GROHE будуть виглядати так само, як і в перший день після покупки.

Понад півстоліття бренд GROHE працював над вдосконаленням процесу покриття металів. В результаті наполегливої ​​праці виникло бездоганне зносостійке покриття, яке входить в трійку кращих в світі. Не менш важливу роль в цьому зіграли строгий контроль за якістю приладів і повна віддача - як зусиль, так і фінансових ресурсів. Ці фактори в сукупності сприяють тому, що змішувачі марки GROHE будуть без будь-яких збоїв слугуватимуть Вам на протязі десятиліть.


Сучасне оснащення дозволяє наносити на змішувачі будь-яке покриття ідеальної якості - вибір не обмежується класичним хромованим. До того ж, спеціальні технології дають можливість зробити композитний поверхневий шар в три рази твердіше, на відміну від блискучого, що дозволяє отримати сучасне освіжаюче покриття з нержавіючої сталі, або ж благородне глянсове покриття з золотистим відтінком. Однак однією твердістю розробники не обмежилися - покриття буде служити десятки років і виглядати, як нове, адже воно в десять разів краще захищена від дряпання. Передовий в цій сфері можна вважати новинку GROHE - покриття SuperBlack , яке володіє кращими даними за всіма параметрами. Характерний верхній шар робить поверхню виробу, оброблену цим покриттям, в сто раз більш стійкою до подряпин. Крім того, покриття в тридцять разів твердіше, ніж хромоване.

GROHE застосовує безліч різних покриттів - кольорових, матових і глянсових. Але GROHE StarLight® істотно відрізняється від них, адже виготовлено за спеціальною технологією, яка буде захищати від забруднень і пошкоджень. Це не тільки спростить догляд за виробом, а й істотно продовжить його життя.


Склад покриття GROHE StarLight

Твердість покриттів GROHE

Стійкість до появи подряпин у покриттів GROHE

Товари з цієї статті

Змішувач для ванни Grohe Eurocube 23141000
купити змішувач для раковини grohe eurocube 23406000
купити змішувач для раковини m-size grohe eurocube 23447000
купити змішувач для біде grohe eurocube 23138000
Змішувач для ванни НЧ Grohe Eurocube 19896000
купити змішувач для раковини eurocube 23446000
купити змішувач для раковини grohe eurocube 23135000
купити змішувач для раковини eurocube 23132000
Змішувач для раковини Eurocube 23127000
купити змішувач для раковини eurocube 20351000