• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Витончені і технологічні новинки від Hansgrohe з колекції Vernis Blend

Нова колекція сантехніки для ванни Hansgrohe Vernis Blend, презентована навесні 2021 року, легко стане стильним і практичним рішенням для будь-якої сучасної ванної кімнати.

Гармонійний дизайн з витонченими закругленнями і вигинами створить атмосферу спокою і затишку в кімнаті. Широкий модельний ряд дає можливість оформити весь санвузол (починаючи з умивальника і закінчуючи душем або ванною) в єдиному стилі, не турбуючись про поєднуваність різних продуктів.

Під витонченим корпусом змішувачів Vernis Blend сучасні розробки фахівців німецького бренду, серед яких давно знайомий клієнтам екологічний тандем EcoSmart і AirPower. Обмежувач потоку EcoSmart зменшує витрату води до 5 літрів в хвилину, а AirPower насичує струмінь бульбашками повітря, роблячи її об'ємної і насиченою. Таким чином, якість миття при меншому використанні води залишається на високому рівні.

Завдяки різним варіантам ComfortZones ви зможете легко вибрати змішувач з урахуванням особистих потреб, розмірів і форми раковини. Правильно підібрана висота виливу допоможе вам уникнути неприємних бризг і іншого дискомфорту при використанні.



Всі продукти з колекції hansgrohe Vernis Blend виконані в двох трендових кольорах (класичний хром і матовий чорний), які можна міксувати між собою у ванній кімнаті або ж складати монохромні комбінації.

Гарантійні зобов'язання Hansgrohe

На всі свої вироби німецький бренд надає гарантійне обслуговування терміном на 5 років, що є додатковим підтвердженням впевненості hansgrohe у винятковій якості і надійності продукції, що виготовляється.

Товари з цієї статті

Змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Blend 71585670
Кран на холодну воду для раковини Hansgrohe Vernis Blend 71583000
Кран на холодну воду для умивальника Hansgrohe Vernis Blend 71583670
Змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Blend 71558000
Змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Blend 71580000
Високий змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Blend 71582000
Змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Blend 71558670
Змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Blend 71580670
Високий змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Blend 71582670
Змішувач для раковини з гігієнічним душем Hansgrohe Vernis Blend 71215000