• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Як вибрати душову кабіну в 2020 році

зміст

  1. Вибір душової кабіни за параметрами
  2. Особливості вибору душової кабіни для маленької ванни, квартири, приватного будинку або дачі
  3. Відомі бренди душових кабін
  4. Як встановити душову кабіну і яку фірму душової кабіни вибрати?

Незамінною в побуті вважається ванна кімната. З питанням як правильно вибрати душові кабіни зустрічався практично кожен господар. На ринку представлена ​​величезна кількість моделей, різних торгових марок, що додатково збиває покупця, який вирішив оновити апартаменти.




Практики рекомендують в підборі душової кабіни керуватися головними критеріями, які допоможуть зробити простір у ванній затишним, комфортним і зручним для користувачів. Ряд важливих чинників, що визначають як вибрати якісну душову кабіну складають:

  • Габарити простору під душовий гарнітур;
  • Матеріал виготовлення;
  • Особливості конструкції;
  • Наявність додаткових функціональних можливостей;
  • Цінові горизонти.

Вирішальним пунктом у переліку є площа ванного приміщення. Якщо воно невелике, то і габарити конструкції повинні бути відповідні, а значить від громіздких девайсів доведеться відмовитися.

Найкращим варіантом для обмеженого простору стане виріб у формі чверті кола. Віддавати перевагу потрібно конструкцій, виготовлених з надійного, практичного, сучасного матеріалу, такого як литтєвий акрил.

Де придбати душові кабіни як вибрати недорогий, але гідний варіант необхідно обмірковувати заздалегідь. Покупці повинні розуміти, чим нижче ціна, тим менше функціональний набір девайса. Але поряд з тим, низькі ціни можуть бути однією з ринкових стратегій виробника.

Вибір душової кабіни за параметрами

При виборі ванни перше на що звертає увагу потенційний покупець - це матеріал. До питання як правильно вибрати якісну душову кабіну трохи інший підхід. Тут основним є визначення конструктивних особливостей установки.

Виділяють вироби відкритого і закритого типу. Відкриті називають як душові куточки, так як їх встановлюють в кутку ванної. Вони не мають часткове огородження, де внутрішня стінка кімнати є частиною душа.

Нерідко бокси розміщують між стаціонарними стінами і закривають їх плаваючими екранами, просто шторами. Закриті пристрої представлені в сантехнічних магазинах в особливому різноманітності. Знайти і подивитися душові кабіни фотографії можна на торгових онлайн-майданчиках.

Покупець повинен чітко уявляти, яка модель відмінно впишеться в його будинок, обміркувати наявність піддону. Зустрічаються варіанти, коли у ванній кімнаті немає підстави під душ, тобто вода безпосередньо випливає через відсіки в каналізацію.



У квартирах таке побачити доводиться рідко, частіше такі установки характерні для приватних будинків. Однак вони характеризуються одним з недоліків - не естетично.

Про те, що являють собою такі душові кабіни як правильно вибрати розповідають багато форумів, на яких можна дізнатися про торгову марку, якій можна довіряти.

Наявність піддону вказує на практичність, комфортабельність. Їх установка на відміну від душових кабін без піддону не вимагає трудомістких монтажних робіт. Коли вода стікає безпосередньо на підлогу, необхідна підготовка гідроізоляційного шару.

Душові кабіни з піддоном необхідно купувати, орієнтуючись на матеріал - фаянс, акрил, метал, емаль, кераміка, мармуровий камінь. Акриловий піддон для душової кабіни не повинен прогинатися під навантаженнями.

Відповідним стане підставу з рельєфною, а не рівною поверхнею. Цей показник важливий, так як на вологому рівній ділянці можна травмуватися.

Яким способом буде закриватися установка власник також може вибрати самостійно:

  • Для малогабаритних кімнат підійдуть двері для душових кабін розсувного плану.
  • У просторі приміщення відмінно впишуться розкладні і розсувні механізми.

Скло дверцят душової кабіни повинні бути щільними. Виробники пропонують, як правило, моделі з міцного, прозорого загартованого ресурсу.

Хромовані профілі стануть якісним доповненням. З метою уникнути постійного освіти патьоків купують комплектуючі з рифленим оформленням.

Є в наявності також моделі із захисним покриттям стулок. Воно чинить опір мильній нальоту і потьокам.

Доповненням душа може стати гідромасажний бокс. Його наявність - це суто прерогатива господаря.

Для тих, хто відноситься до проведення часу в ванній прагматично, ця функція зовсім не обов'язкова. А ось любителям розслабитися, прийняти контрастний душ, попарити свої кісточки - цей функціональний елемент дуже до речі.

Гідромасаж здійснюється за рахунок вбудованих в систему форсунок. Вони подають воду в різних режимах - інтенсив, релакс.

Перед тим, як зважитися на покупку подібної установки необхідно проконсультуватися з фахівцями і з'ясувати чи достатній рівень напору води в будинку. Якщо показники менше двох-трьох бар, то функціональні можливості душової кабіни будуть обмеженими.

У магазинах сантехніки можна підшукати модель з мультимедіа, терапевтичними модулями. Їх вартість значно відрізняється від простих комплекцій. Терапевтичні модулі виконують завдання ароматизатора, парогенератора, озонатора, ультрафіолетової лампи, що насичує організм силами і забезпечує добре самопочуття.

Особливості вибору душової кабіни для маленької ванни, квартири, приватного будинку або дачі

Про те, як вибрати душову кабіну для маленької ванної господареві доведеться потурбуватися заздалегідь і провести точні виміри. Тут важливо, щоб всі параметри збігалися до міліметра. Ось кілька орієнтирів на випадок покупки і установки в кімнату з невеликою площею:


  • Візуально звільняють простір прозорі конструкції, підійде матове напилення.
  • Значення має висота піддону, для малогабаритного простору кращим буде низька підставу.
  • Практичні квадратні і напівкруглі установки. Симетричність має бути присутня там, де мало місця.
  • Розсувна конструкція дверей.

Гідробокс, кабінка ванна ось, що можна додати до питання як вибрати душову кабіну для дачі, де простір не обмежується. В такому випадку конструктивні особливості виробів можуть бути самими різними.

Якщо цікавить, як вибрати душову кабіну в квартиру варто звернути увагу на комбіновані бокси, повністю автономні вироби. Головним орієнтиром, як і раніше є площа житла.

Закриті кабіни прості в монтажі. Їм властива наявність великої кількості додаткових функцій. Мобільні, мають відмінні звукоізоляційні властивості. Ізольованість внутрішнього простору ніяк не залежить від мікроклімату в будинку.

Якщо в пріоритеті низька ціна, то слід зупинити вибір на відкритих установках. Їх виготовлення можна замовити за індивідуальними параметрами. Відрізняються невигадлива, простотою і практичністю.

Великою різноманітністю моделей представлені девайси комбінованого типу. У них поєднані всі переваги відкритого і закритого плану конструкцій. Розглянути фото душової кабіни можна на будь-якому сантехнічному ресурсі.


Як встановити душову кабіну і яку фірму душової кабіни вибрати?

Установка душової кабіни - непроста і відповідальна справа, тому що є цілий ряд конструктивних особливостей, які повинні бути чітко виконані. За цей процес готові взятися не всі господарі, вважаючи за краще оплатити послуги майстрів. Власники, у яких є базові навички роботи з сантехнічним інструментом беруться за самостійний монтаж душової кабіни.

Відомі бренди душових кабін

Душові кабіни Radaway

 Душова кабіна Radaway Modo New II 80 (389084-01-01)

Душова кабіна Radaway Modo New II 80 (389084-01-01)

Характеристики:

Висота 200 см

ширина 80 см

кутова установка

загартоване скло товщиною 8 мм



Душові кабіни Huppe

 Душова кабіна Huppe Classics 2 C20102.069.321

Душова кабіна Huppe Classics 2 C20102.069.321

Характеристики:

розмір 80 х 80 см

висота 190 см

профіль - палірованний алюміній з яскравим блиском

розсувні двері з прозорого безпечного скла



Душові кабіни Ravak

Душові двері Ravak Rapier NRDP2-120 0NNG0U0LZ1

Душові двері Ravak Rapier NRDP2-120 0NNG0U0LZ1

Характеристики:

розмір 120 см

Висота 200 см

ширина 80 см

кутова установка



Душові кабіни Eger

 Душова кабіна Eger Tisza 599-021-A/1

Душова кабіна Eger Tisza 599-021-A/1

Характеристики:

розміри (ДхГхВ): 900 х 900 х 1850 мм

ширина входу в кабіну 49,5 см

діаметр зливного отвору 90 мм

"Frizеk" - скло з візерунком у смужку в районі інтимної зони



  1. Збірка душової кабіни. Залежить від габаритів товару. Детальна схема додається виробником. Зазвичай це поетапний письмовий інструктаж, на який може покладатися покупець.
  2. Збірка піддону. Для надійності необхідно встановлювати на шпильках фіксують гайки. Їх монтують в певній послідовності - в центрі найкоротша, по периметру розміщують інші. Зайвих зусиль прилаштовувати не доведеться, та й це загрожує зривом різьблення. Насічки виробляються у напрямку вгору.
  3. Підключення до каналізації. Видаляється плівка, герметиком замінюється прокладка, вкручується сифон. Потім різьблення і місця з'єднання обробляються герметичним складом. Сифон підключається до перехідника, далі до каналізаційної труби.
  4. Підключення водопостачання, монтаж змішувача. Працювати потрібно при перекритою водоподачи, з відкритими кранами. Важливим нюансом є кількість водних фільтрів, врізаних в трубопровід. Всі відрізки трубопроводу оснащуються фітингами, вставляються перехідники. Їх слід підтягнути плоскогубцями.
  5. Монтаж дверей і стін. Стінки встановлюються з розрахунком, що косою рез металевого профілю спрямований вниз. Ширина верхнього профілю повинна бути більше нижнього. Під нижній необхідно наносити силіконовий матеріал. При слабкому примиканні дверцята регулюються, так як вони повинні щільно прилягати до установки.
  6. Додаткові роботи, які залежать від моделі.
  7. Кращі виробники душових кабін - AquaStream, Aquaform, Koller Pool. Попитом відрізняються також фінські моделі від IDO. Їм властива ергономічність, мінімалістичний дизайн.

Більше 10 років застосовуються ванні девайси від Radaway. Асортимент компанії насичений оригінальними колірними рішеннями.

Компактні піддони можна знайти в каталозі китайської торгової марки Sansa. Її товари підійдуть для установки в малогабаритних житлах.

Орієнтир на виробника - це один з головних критеріїв вибору якісної, довго служить, мобільного душової кабіни. Хороший знак - це міжнародне визнання виробника, який може гарантувати високу класність ванній продукції.

Товари з цієї статті

Душова кабіна Kolo Geo 6 GKPG80222003
Душова кабіна Kolo Geo 6 GKDK80222003
Душова кабіна Radaway Modo New I 120 (388124-01-01
Душова кабіна Radaway Modo New II 90 (389094-01-01
Душова кабіна Euphoria PDD 80 (383002-01L + 383002-01R
Душова кабіна Eger A Lany 599-550 Black
Душова кабіна Eger A LÁNY 599-550/1 Black