• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Максимальне задоволення від водних процедур з душовою системою Grohe Tempesta Cosmopolitan

Grohe Tempesta Cosmopolitan — ідеальний вибір для сучасних ванних кімнат

У сьогоднішньому напруженому світі як ніколи важливо створити місце в домі, де можна відпочити і розслабитися після важкого дня, залишившись наодинці з собою. Або ж збадьориться і налаштуватися з самого ранку на продуктивну роботу. Зробити це набагато простіше, коли ванна кімната оснащена необхідною сантехнікою, що дозволяє легко переходити від робочого дня до часу в спа. Фактично, навіть не потрібно приймати ванну, щоб насолодитися моментом. Адже нова душова система Grohe Tempesta Cosmopolitan перетворить душ в місце радісного відпочинку.

Технологічне рішення для модернізації санвузла

Завдяки доступній ціні, простоті установки і стильному зовнішньому вигляду, Grohe Tempesta Cosmopolitan є відмінним рішенням для санвузла. У комплект системи входить все найнеобхідніше: верхній і ручний душі, термостат, а також кронштейн і шланг для душа. Тому, купуючи його, можна заощадити не тільки кошти, а й час. Адже необхідність шукати і встановлювати відсутні компоненти просто відпадає.


Крім презентабельного зовнішнього вигляду, душова система оснащена чудовими технологіями, що поліпшують життя людини.

Основні переваги колекції Tempesta Cosmopolitan:

  • Всі душі GROHE оснащені технологією GROHE DreamSpray, що забезпечує розкішний наповнений струмінь води і неперевершене задоволення від прийняття душу.
  • Технологія GROHE EcoJoy забезпечує бездоганний потік води при істотно меншій витраті (економія до 40%).
  • Форсунки SpeedClean запобігають утворенню вапняного нальоту.
  • Посилене хромом покриття GROHE StarLight, що створюють поверхню, стійку до зовнішніх впливів.

Якщо ви вважаєте, що вже отримали максимальне задоволення від прийняття душу, то Tempesta Cosmopolitan з душовою головкою і термостатом відкриє вам нові грані насолоди.

І все це, в тому числі, завдяки таким технологіям:

  • TurboStat — це революційна технічна функція термостата, що забезпечує правильну температуру душа за секунди і підтримує її постійною. Ви можете прийняти розкішний душ, знаючи, що вода буде залишатися з попередньо обраною температурою, навіть якщо тиск зміниться.
  • SafeStop кнопка безпеки, що не дозволяє температурі підніматися вище 38 ° C.
  • SafeStop Plus додатковий обмежувач температури на 43 ° C. Ідеальна функція для сімей з маленькими дітьми.
  • Механізм Twistfree, що запобігає перекручуванню шланга.

Круглий чи квадратний душ? З термостатом чи без?

Модельний ряд систем досить широкий. В інтернет-магазині сантехніки Сантехрай представлені душові системи серії Tempesta Cosmopolitan в таких варіаціях:

  • з круглим верхнім душем, ручним душем і термостатом;
  • з квадратним верхнім душем, ручним душем і термостатом;
  • з верхнім і ручним душем без термостата.

Всі компоненти встановлюються на поворотний горизонтальний кронштейн, який входить в комплект.

Вибір між круглою і квадратною душовою головкою, мабуть, найбільш проблемний. Адже обидва вироби заслуговують на увагу: стильні, з витонченими лініями і приємними формами, вони ідеально впишуться в будь-який інтер'єр ванної кімнати. Ширина головки від 20 до 25 см дозволить отримати максимум задоволення від процедури.

Вибираючи душову систему з Tempesta Cosmopolitan System 26689000, ви отримуєте квадратну душову головку, діаметром 25 см з розслаблюючим режимом Rain, який дозволяє швидко зняти накопичений за день стрес. Коли душ закінчений, ви можете з комфортом витертися завдяки новій інноваційній функції GROHE DripStop, яка зводить до мінімуму підтікання після виключення душа. Верхній душ і кронштейн 39 см можна повертати для створення ідеального кута. У той час як ручний душ має два режими струменя: насичений струмінь Rain і сильний Jet.

У комплект також входить термостат Grohtherm Cosmopolitan. Пропонуючи якість, технології та дизайн за конкурентноздатною ціною, термостати цієї серії є найбільш компактними. Створені з серії ідеальних циліндрів, їх дизайн є кращим вибором для сучасних просторів в архітектурному стилі.

Всі моделі оснащені стильним ручним душем Tempesta Cosmopolitan 100 з 2 або 4 видами струменів.

Душова система Tempesta Cosmopolitan від Grohe: задоволення від початку до кінця

Системи для душа з колекції Tempesta Cosmopolitan — це гарантія високої якості і комфорту для максимального задоволення. Купуючи душову систему з термостатом для ванни Grohe Tempesta Cosmopolitan System 210 26223001 ви зможете сповна насолодитися всіма перевагами цієї моделі. Адже термостат Grohtherm 1000 Cosmopolitan з Aquadimmer оснащений зливом для ванни. Тому ця модель стане ідеальним варіантом для любителів як поніжитися у ванні, так і швидко прийти в себе після сну під бадьорить душем. Крім того, революційні термостати Grohe гарантують, що гаряча і холодна вода буде стосуватися вашої шкіри в точних пропорціях, які ви хочете.


Ця модель забезпечена також круглим верхнім душем, діаметром 21 см, з одним типом струменя.


Ручний душ New Tempesta Cosmopolitan 100 (27571001) c двома варіантами струменю (Дощ і Jet) регулюється по висоті за допомогою ковзального елемента.

А ось душова система Grohe Tempesta Cosmopolitan System 200 27394002 без термостата. Вона включає в себе ручну лійку з 4 режимами струменя: Rain O2, Rain, Massage, Jet. Таке різноманіття дозволяє знайти ідеальну комбінацію. Ну а технології, впроваджені в виріб, забезпечують миттєве освіження вранці або легке розслаблення в кінці дня.


У комплект входить також кругла душова головка Tempesta Cosmopolitan 200 на 2 режими струменю: Rain і SmartRain.


Ця модель ще раз доводить, що головна мета Grohe — комфорт кожного користувача. Тому компанія створює системи для душа, дуже різні за складом і ціною. Наприклад, модель без термостата більш бюджетна. До того ж, вона підійде для тих, у кого вже встановлений змішувач для ванни.

Душові системи Grohe Tempesta Cosmopolitan за доступною ціною

Яку б душову систему з серії Tempesta Cosmopolitan ви не вибрали — з термостатом або без, з круглою душовою головкою або квадратною, з 2 або 4 режимами ручного душу — ви можете бути впевнені в тому, що відчуєте повноцінну насолоду від водних процедур за помірну ціну.


Купити душові системи Tempesta Cosmopolitan бренду Grohe за приємною ціною можна в інтернет-магазині сантехніки Сантехрай. А якщо ви не зможете вибрати між моделями, завжди готові допомогти менеджери. Ми прекрасно розуміємо, що вибрати одну модель важко, адже всі вони уваги. Але технологічні інновації, впроваджені в кожен виріб бренду, стильний універсальний дизайн і високі стандарти якості забезпечать вам упевненість в тому, що ви зробили правильний вибір.

Товари з цієї статті

Душова система з термостатом Grohe Tempesta Cosmopolitan System 210 27922001
NEW
Душова система Grohe Tempesta Cosmopolitan 210 26223001
NEW
Душова система Grohe Tempesta Cosmopolitan System 26670000 купити
NEW
Душова система Grohe Tempesta Cosmopolitan System 26689000
Душова система Grohe Tempesta Cosmopolitan System 200 27394002 + Змішувач для ванни Grohe BauLoop 23341000