• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Необмежена універсальність дизайну раковин Geberit VariForm

Модульні рішення для абсолютної свободи дизайну

Останні тенденції дизайну — універсальність і максимальна ергономічність. Раковини від Geberit серії VariForm пропонують повну творчу свободу для створення ванної кімнати в точній відповідності з індивідуальними побажаннями. Спокійний, стриманий і витончений дизайн умивальників надають відчуття легкості та ідеально доповнять інтер'єр сучасного санвузла.


Особливість раковин цієї колекції — чотири базові геометричні форми і три варіанти установки. Накладні умивальники доступні з отвором під змішувача і без нього. Залежно від вимог і конструкції чаші, змішувач може бути настінним, настільним або з монтажем на раковину.


Всі моделі Geberit VariForm мають глибоку чашу, що забезпечує свободу рухів. Умивальники, виготовлені з високоякісної санітарної кераміки, стійкі до подряпин і тріщин, а також прості в догляді.

Мінімалізм та спокій у виробах VariForm

Взаємодія між накладною раковиною VariForm і меблями для ванних кімнат означає, що на перший план виходить спокійний дизайн і обіцяне відчуття легкості. Лаконічний зовнішній вигляд продовжується і всередині меблів. Ящики сконструйовані без вирізу для сифона, що означає, що внутрішній простір можна використовувати наповну. У поєднанні з різними формами накладних умивальників VariForm, шафи для них дозволяють організувати зону раковини частиною універсальної і модульної концепції.

Тумба під умивальник доступна в I-образному виконанні з одним або двома ящиками, а також в L-образному виконанні з трьома ящиками. Якщо у ванній кімнаті потрібно ще більше місця для зберігання речей або два умивальника, різні комбінації шафок під умивальник можна з'єднати один з одним. Це дозволяє дизайну бути більш гнучким.

Розмаїття форм раковин

Коло, прямокутник, овал і еліпс — це чотири основні геометричні форми, які лягли в основу концепції раковин Geberit VariForm. Завдяки простій геометрії створити безліч варіантів оформлення ванної дуже просто.








Накладний прямокутний умивальник VariForm 500.779.01.2, в поєднанні з хромованими змішувачами настільного монтажу — класичне рішення для елегантного інтер'єру.

Чаша досить велика і глибока (144 × 550 × 400 мм), без переливу.














Варіанти установки раковин коллекції Variform

  • накладні на стільницю;
  • наполовину вбудовані в стільницю;
  • під стільницю.


Як змінюється сприйняття форми, залежно від способу монтажу чаші. Наприклад, накладна раковина 500.768 01.2, у поєднанні з настінним змішувачем прихованого монтажу, — елегантне рішення для компактних кімнат. Вбудована модель 500.755.01.2 теж займає мінімум простору та відрізняється глибиною. Це ідеальний варіант для фанатів мінімалізму. Наполовину вбудована раковина 500.735.01.2 виглядає стильно та вишукано.

Особливості умивальників Geberit Variform

  • Універсальний дизайн. Умивальники чотирьох правильних форм: круглі, еліптичні, овальні, прямокутні.
  • Варіативність установки. Є три варіанти установки: на стільницю, під неї і в стільницю. Також можна вибрати умивальник з отвором для змішувача або без нього.
  • Максимальна гігієнічність. Високоякісна сантехнічна кераміка стійка до подряпин і відрізняється високою міцністю і гігієнічністю.
  • Компактність і витонченість. Чаші раковин глибокі і при цьому дуже витончені, з обтічними краями.
  • Модульна система. Універсальний комплект меблів для раковин.

Товари з цієї статті

Раковина накладна Geberit VariForm 500.771.01.2
Раковина накладна Geberit VariForm 500.779.01.2
Раковина накладна Geberit VariForm 500.780.01.2
Раковина накладна Geberit VariForm 500.775.01.2
Раковина накладна Geberit VariForm 500.774.01.2
Раковина накладна Geberit VariForm 500.768.01.2
Вбудована раковина Geberit VariForm 500.717.01.2
Раковина накладна Geberit VariForm 500.776.01.2
Раковина накладна Geberit VariForm 500.777.01.2