• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Новинка: GROHE Sensia® Arena

Приємна легкість і комфорт в новій моделі Sensia Arena від GROHE

Як приємно відчувати легкість і одночасно приховану розкіш в звичайних речах. А коли вони здатні забезпечити бездоганну гігієну - це вершина насолоди. GROHE як ніхто інший про це подбав, створивши модель Grohe Sensia Arena. Витончений дизайн виробу відрізняється незначним нюансом, здатним забезпечити всім користувачам зручність і свіжість. Не виключено, що цей секрет змінить повсякденне життя до невпізнанності.


< br>



Дизайн, який сподобається кожному


Вироби з відмінним дизайном завжди гранично зрозумілі у використанні, а функції і зовнішній вигляд в них з'єднані оптимальним чином. Все це разом формує відчуття комфорту, нібито продукт на цьому місці був завжди. Дизайн Grohe Sensia® абсолютно позбавлений непотрібних деталей. Гладкі лінії захищають поверхню від прихованих забруднень, в той час як плавні форми заслуговують на звання зразка елегантності. Деталі продумані до дрібниць: нічне підсвічування допоможе зорієнтуватися в темряві, а автоматична функція підйому/опускання сидіння наповнять ванну кімнату атмосферою зручності, впевненості і безпеки. В GROHE Sensia Arena передбачено абсолютно все, починаючи від вишуканих ліній, закінчуючи кращими технологіями. Тепер можна сміливо стверджувати, що це - справжній еталон майбутнього в області оснащення для особистої гігієни.

Широкий діапазон функцій тільки для Вас

Ідеальний догляд за тілом

Дві головки для душа, виготовлені з антибактеріального матеріалу, безліч режимів струменя, який можна легко регулювати, а також безмежна надходження води комфортної температури: нова технологія SkinClean гарантує бездоганну турботу про тіло

Ніжна шкіра вибирає саме це

Варто тільки уявити, що є метод обмивання, що дарує відчуття повної гігієни та комфорту, після якого шкіра стає м'якою і доглянутою. Це безсумнівно підвищує впевненість в собі. Новий унітаз-біде GROHE Sensia® Arena оснащений природною здатністю води тонізувати і ніби оновлювати шкіру, що гарантує повну чистоту. Про подразненнях від туалетного паперу або хімічних засобів можна взагалі забути. Все це в комплексі створює сприятливі умови для щоденного ніжного догляду за власною шкірою, не виходячи з ванної кімнати.

Вибирати Вам

Скільки людей, стільки й думок. Кожному хочеться налаштувати під власний смак і настрій все, навіть воду в душі. Таку можливість надає Spalet. Це - абсолютний контроль процедур обмивання за допомогою регулятора на корпусі або ж зручного пульта.


Варто тільки змінити налаштування - і вуаля! Крім того, настройки можна задати, використавши додаток SPAlet, попередньо його скачавши на смартфон. І тоді вже він буде забезпечувати потрібний саме Вам догляд.

Самий індивідуальний душ

Персоналізація і комфорт - це головні принципи. Через безліч варіацій подачі в GROHE Sensia® Spalet води, потрібну процедуру Ви зможете налаштувати за власним бажанням.


< tbody>


Режим жіночої гігієни


Інтимну гігієну для жінок забезпечить втулка

подачі води, розташована окремо. Струмінь

подається більш м'яким і більш широким потоком

під особливим кутом. Для повноти комфорту

температуру, а також натиск легко регулювати.



Воду подають дві втулки


Воду подають дві втулки, з можливістю регулювання,

розташовані ззаду: 1 з них стандартна, 1 - дамська

(працює в режимі жіночої гігієни). Тому

правильний напрямок струменя і гігієнічність

не викликають питань.


Режим гігієнічного душа

Втулка з контрольованим напрямком для подачі

води (теплою або ж холодної) в різних режимах

(м'який або інтенсивний) забезпечить ефективне

і точне обмивання. Можна також регулювати

інтенсивність водного струменя.



Пульсирующий режим струменя

Втулка рухається вперед, а потім назад, ніж гарантує

охоплення ширшої області.


Масажний режим струменя


У втулки з пульсуючим режимом можна відрегулювати

інтенсивність тиску води для створення приємного

масажного ефекту.

Товари з цієї статті

NEW
Унітаз-біде Grohe Sensia Arena 39354SH0
rimless