• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Відчуйте на собі кожен режим струменя в душах GROHE

Відновити сили, або ж розслабиться?

Творіть самі - такий девіз GROHE, адже кожен покупець має право самостійно вибрати собі душ, радіючи кожен день нових відчуттів. Верхні стельові або настінні душі різних стилістичних рішень, розмірів (від найменшого до величезного) і форм - все створено для справжнього комфорту і насолоди.


Але зробити звичайні процедури яскравіше допоможуть також різні типи струменів. Наприклад, м'які краплі Champagne допоможуть заспокоїться після важкого дня, інтенсивна струмінь Jet розслабить, а ніжний потік води Rain огорне тіло, до того ж, він чудово підійде для змивання мила або ж скрабу. Відчути на собі всі ці режими можна за допомогою одного дотику - в цьому допоможуть ручні душі GROHE SPA.


Для збільшення корисного ефекту, душ можна зробити тривимірним. Обертові душові форсунки, розміщені збоку, дозволяють регулювати напір води: наприклад, на область шиї заспокійливо діє слабкий потік води, а ось на поперек навпаки - сильніший. Тому такий душ нагадує особистого масажиста.


души GROHE унікальні тим, що обсяг води, що випускається кожною душовою форсункою, абсолютно однаковий. Таким чином створюється рівномірна струмінь. Варто тільки вибрати відповідний режим: Champagne або Normal, Pure, Massage або Jet - всі вони допоможуть відчути справжній захоплення від душової процедури.

1. Bokoma Spray

Чудовий настрій на весь день без праці створить ранковий душ Bokoma Spray. Душові форсунки (а їх всього вісім) будуть поступово відкриватися і закриватися, масажуючи шкіру. Це добре бадьорить, даруючи прекрасне відчуття свіжості. Даний режим - нова розробка компанії, ідея для створення якої виникла зовсім спонтанно. Майстри надихнулися багаторічними масажними засадами місцевих племен, серед яких був і масаж області голови гнучкими гілочками. Такі дії корисні для всього організму - вони відновлюють життєву енергію. Адже навіть спа-терапевти їх рекомендують.




2. GROHE Rain O²

Режим Rain O2 за принципом дії нагадує відомий всім режим Rain. Але є одне «але»: душ, про який йде мова, збагачений киснем. Справа в тому, що новаторська конструкція механізму буквально затягує повітря, змішуючи його з водою. В результаті чого краплі стають більш об'ємними і м'якими, а потік води - ніжним і неймовірно об'ємний.






3. Rain

Хочеться теплого літнього дощу? Тоді цей режим прекрасно підійде: великий, широкий і заспокійливий потік води, від якого навіть пахне літом, повністю огорне тіло. Ніжні краплі в мить знімуть напруженість, місце якої займуть відчуття свіжості і релаксу.





< hr>


4. Jet

Посилений кільцевої режим струменя сформує охолоджуючий і еластичний водний потік, добре підвищує тонус організму. Крім того, їм можна також сполоснути душ або ванну. Якщо Вам потрібен по максимуму освіжаючий душ, ідеальний варіант - режим Jet. Струмінь води при ньому зосереджена в центрі - вона потужна, але одночасно розслаблююча і тонізуюча шкіру. Такий потік води швидко відновлює м'язи. Більш того - його рекомендують застосовувати навіть при целюліті. Також з цим режимом можна обполоснути і душову кабіну, і ванну.





5. Massage

Цей режим діє на організм як хороший масажист: розслабляє, знімаючи напругу, і одночасно бадьорить. Потік води буквально пульсує, пробуджуючи весь організм, наповнюючи його енергією на весь день. Цей режим дарує неповторні відчуття, порівнянні з активізує масажем.







6. SmartRain

Потік води при цьому режимі має всі властивості і достоїнства, що і запатентований режим Rain, проте витрачає значно менше води . Тобто, до комфорту і задоволення додається ще й економія води. Це, за сучасними мірками, корисно не тільки для Вашого гаманця, але і для екології. Таке перевагу душів можна досягти завдяки новаторському пристосуванню SprayDimmer (якщо мова йде про душах GROHE Euphoria), чи ж клавіші EcoButton (є в душах GROHE Rainshower® Icon). Але і одне, і інше рішення гарантує максимальну насолоду від душової процедури з мінімальною витратою води.




7. Champagne

Поєднання приємного з корисним - це саме про даний режим струменя. Кожна крапля в водяному потоці збагачується повітрям, стаючи крупніше, але легше, даруючи чудові відчуття, поряд з адекватним витратою цінної води. Економія досягається саме за рахунок насичення струменя води киснем, що тільки покращує її якості. Ідеальним цей режим буде як для дорослих, так і для маленьких дітей.





8. Normal

Класичний режим струменя, який підходить всім без винятку. Вода ллється рівними потоками однакового обсягу, які обволікають тіло, освіжаючи його і заспокоюючи. Тому цей тип струменя можна сміливо вважати універсальним вибором.







9. Pure

Чистота і незаймана природа - так можна описати цей режим струменя. Він нагадує гірське джерело, з якого тече чиста і освіжаюча вода. Адже при цьому режимі вода ллється широким безперервним і ніжним потоком з центру головки душа. Тому такий режим дає можливість наблизиться до природи і сповна насолодитися водою в чистому вигляді.