• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Підвищення якості життя: змішувачі для раковин Hansgrohe Talis Select E і Talis E 110

Огляд змішувачів від Hansgrohe серії Talis Select E і Talis E 110

Чому б не перетворити свою ванну кімнату в острівець затишку, а рутинні процедури — на справжнє свято? Змішувачі для раковини Hansgrohe Talis Select E і Talis E 110 з одним важелем додадуть вашій ванній ще більше комфорту та функціональності. Елегантні, ідеальної форми з комфортною відстанню між раковиною і самим виливом — вони впишуться в інтер'єр будь-якого санвузла.

Фішка цих сантехнічних приладів — велика свобода руху в зоні вмивання і мінімальна кількість бризок завдяки Hansgrohe ComfortZone. Що вище змішувач, то більша ComfortZone. Оптимальне поєднання розміру забезпечує індивідуальний комфорт. Тому помити руки, волосся або навіть наповнити високий посуд не створить проблем.

Економія води, ресурсів і грошей

Одноважільні крани для раковини Talis E 110 і Talis Select E допомагають економити воду завдяки інтелектуальній технології EcoSmart. Вона дозволить знизити витрату води до 60%. Що корисно як для природи, так і для вашого гаманця. А завдяки AirPower, яка щедро збагачує краплі повітрям, струмінь води особливо м'який і ніжний.

Змішувач Talis Select E 110 — гармонійне поєднання сучасних технологій та дизайну

Talis Select E 110 — ідеальний компаньйон для раковини. Чіткі контури, мінімалістичний дизайн і стильний корпус підкреслюють елегантність приладу з інноваційною технологією Select. Мильні руки? Для змішувача Talis Select E це не біда. Запустіть і зупиніть подачу води, просто натиснувши кнопку Select. А зробити це можна тильною стороною долоні або навіть ліктем — все залежить тільки від вашого бажання. Крім того, ця технологія полегшить процедури людям з обмеженими здібностями. Температура води регулюється поворотом ручки вправо або вліво.

Кнопка Select надійна і довговічна, що доведено навантажувальним тестом — вона стійко витримала 90 тисяч натискань. Тому змішувач Talis Select E 110 — це вкладення в довгостроковий комфорт.

Не любите прибирання? Технологія QuickClean для легкого очищення

Змішувач Talis Select E 110 легко чиститься завдяки Hansgrohe QuickClean. Вапняний наліт просто видалити — достатньо протерти силіконову вставку на носику.

Елегантна простота змішувача Talis E

Змішувач для раковини серії Talis E від Hansgrohe — ідеальний варіант для поціновувачів класики. У ньому нічого зайвого: елегантна пласка ручка органічною форми і паралельний прямій виливши створюють ясний і лаконічний дизайн. Важіль і вилив ідеально вирівняні. Злегка конічна основа корпусу не тільки візуально красива, але і комфортна по висоті (ComfortZone 110) для виконання багатьох повсякденних справ у ванній.

Як і Talis Select E 110, Talis E легко очистити. Що в сучасному світі дуже цінно.

Якість, на яку можна покластися

Hansgrohe докладає чимало зусиль для створення довговічних рішень, які встановлюють стандарти функціональності, якості та дизайну. Купити змішувачі бренду Hansgrohe можна в інтернет-магазині Сантехрай. Доступна ціна, безсумнівна якість і швидка доставка в будь-який куточок України (по Києву при замовленні від 2 тис. грн. доставка безкоштовна) — безперечні переваги інтернет-магазину. Переконайтеся й ви!

Товари з цієї статті

купити змішувач для раковини hansgrohe talis select e 71750000
Змішувач для раковини Hansgrohe Talis E 110 71710000