• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Rapido SmartBox: новинка від GROHE

Ефективний і красивий спосіб контролю води

Працівники GROHE день у день намагаються досягти найбільш результативних методів контролю води і привабливих способів її подачі. Природно, все це для створення максимально комфортних умов як для клієнтів, які можуть насолоджуватися водою сповна, так і для установників. Якраз GROHE SmartControl Concealed разом з GROHE Rapido SmartBox є живим втіленням цих ідей.

Запорука успіху в простоті

«Плюси» прихованих від очей технологій


Місце у ванній кімнаті впевнено можна називати значущим товарів, адже найчастіше його просто не вистачає, особливо в душовій зоні. Тому основні завдання планувальників і установників - зробити все можливе, щоб ергономічно використовувати кожен куточок кімнати. Для того і створили GROHE SmartControl Concealed - виріб ювелірної тонкощі, яке практично не займає місце завдяки невеликим розмірам. Але на якість процедур це ніяк не впливає, навіть навпаки - чистити його значно простіше.

Гнучкий дизайн: GROHE SmartControl Concealed сконструйований в різних стильових рішеннях. Великий вибір виробів забезпечує гармонійне поєднання ванного простору і душового. І все це завдяки прихованим технологій.



Кілька функцій в одній оболонці

Контролюйте все за допомогою лише однієї панелі


Сучасні душі пропонують користувачам більше, вийшовши далеко за рамки звичайної комбінації перемикачів ванна/душ. Але тут не обійшлося без «мінусів» - щоб все запрацювало, потрібно два впускні клапани, два змішувача для ручного душа і для душа з розпиленням. Однак з GROHE SmartControl Concealed і GROHE Rapido SmartBox можна обійтися без вищезгаданого - з усім впорається один впускний клапан і один змішувач. Наявність в комплектації до 3 клапанів, змішувача або термостата потроїть насолоду від звичайної душової процедури. До того ж, можна використовувати два душа одночасно.



Виберете відповідну форму

Прихований елемент GROHE SmartControl виготовляють в двох різних конфігураціях - квадратної і круглої. Крім того, можливі два стильових рішення: з тонкими деталями в кольорі moon white в акриловому склі, або в традиційному хромованому. Будь-яке з них бездоганно підійде до окремої лінійці продукції від GROHE.



Підтримуйте температуру з технологією GROHE TurboStat

Незмінно ідеальна температура


Термостати Grohtherm обладнані технологією GROHE TurboStat. Через чутливості термоелемента, досягти потрібної температури води можна за лічені секунди, і вона не зміниться в процесі прийняття водних процедур. Більше не потрібно витрачати даремно воду, енергію і власний час. До того ж, у разі виходу з ладу холодного водопостачання, гарячою водою буде неможливо обшпариться, оскільки технологія її просто відключає. Ці термостати оснащені клавішею SafeStop 38 ° C, також може бути обмежувач при температурі в 43 ° C. Ще одна приємність: GROHE TurboStat забезпечить постійний комфортний душ без перепадів тиску.



Максимальна витонченість


СУМАРНА ВИСОТА ДО 43 мМ

Конструкція термостата досить компактна, і фактично ніколи не буває вище 43 мм. GROHE SmartControl Concealed поєднує практичність використання і вишукану зовнішність.


невеликий настінний панелі

Надтонка панель термостата виступає від стіни всього лише на 10 мм, що робить його компактним і елегантним.


УЩІЛЬНЕННЯ приховано від очей

Від протекшей за стіну води рятує система ущільнення, яка у GROHE SmartControl прихована. Це не впливає ні на дизайн, ні на зручність користування.



Керуйте водяним потоком легко

Крім усього, GROHE SmartControl дозволяє також керувати потоком води. Технологія нагадує регулятор гучності. Елементарне натискання потрібної кидали запустить або зупинить душ. Також можна вибрати потрібний обсяг за допомогою повороту певної кнопки. Завдяки інтуїтивно-зрозумілим зображенням на них, з управлінням може впорається навіть дитина.

Товари з цієї статті

Змішувач Grohe SmartControl 29144000
NEW
Змішувач Grohe SmartControl 29145000
Змішувач Grohe SmartControl 29146000
Змішувач Grohe SmartControl 29147000
Змішувач Grohe SmartControl 29148000
Змішувач Grohe SmartControl 29149000
Вбудована частина для SmartControl Grohe Rainshower 26264000
NEW
Душова система прихованого монтажу Grohe Grohtherm SmartControl 34705000
Душова система прихованого монтажу Grohe Grohtherm SmartControl 34706000
gift
Душова система Grohe SmartControl з душовим гарнітуром хром 34614SC0