• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Розсувні двері HÜPPE Classics 2: завжди на крок попереду

Нове покоління HÜPPE Classics 2 пропонує продуманий вибір сучасних душових кабін в доступному ціновому діапазоні. На додаток до перевірених моделей розсувних і орних дверей, в асортименті представлені перші в світі двері з вищим ступенем прозорості, виготовлені з безосколочного скла. Розроблені в співпраці з Phoenix Design, розкішні матові срібні профілі і приємний дизайн хром-рейки відповідає невеликому бюджету!

Особливості

Високий рівень прозорості

HÜPPE Classics 2 - це ультрасучасна рішення і максимальна прозорість. Для маленьких ванних кімнат, які потребують просторі, ці вироби будуть особливо потрібними.


Максимально зручні ручки

Стильний дизайн, виконаний в стриманому хромі, максимальна функціональність і безвідмовна робота - це ручка-рейлінг від HÜPPE Classics 2. Вона входить в базову комплектацію всіх моделей.


Непомітні кріплення

Нерівність стін - не проблема. Адже через широкого інтервалу регулювання, будь-які похибки стін просто непомітні. Система «Кедер», розроблена компанією HÜPPE, допоможе зробити стінні кріплення непомітними. Для монтажу не потрібні навіть отвори в профілі на стіні. А це виключає утворення подряпин.


Високоякісні ролики

Подвійні ролики, якими оснащені розсувні двері HÜPPE Classics 2, створені спеціально для того, щоб забезпечити легке і швидке закривання, а також відкривання дверей.


Немає нічого простішого, ніж чистка

Ще одна особливості дверей HÜPPE Classics 2 - кнопка очищення. Завдяки цій кнопці, сегменти дверей можна без проблем отщелківать і очистити.


Безпека - понад усе

Скло для розсувних дверей HÜPPE Classics 2 безпечне - 4 і 6 міліметрів.

Дизайн

Завдання HÜPPE - зробити дизайн екологічним

< span> Довговічність, функціональність і впровадження сучасних технологій - це три важливі складові успіху HÜPPE. Адже привабливий дизайн - це тільки одна зі сторін виробів.

Крім того, компанія дбає про те, щоб всі вироби були не тільки надійними, але і не завдають шкоди довкіллю. Адже про природу в сучасному світі потрібно піклуватися в першу чергу.

Для виготовлення продукції використовують винятково природні матеріали: алюміній і скло. Їх перевага в повній утилізації. Що стосується відходів виробництва, вони сортуються і переробляються.

Крім цього, компанія намагається використовувати електроенергію, папір і паливо максимально економно. Для цього використовують новітні технології, що дозволяють скоротити викиди при виробництві.

Скло і кольору


Скло

HÜPPE Classics 2 доступний в прозорому Anti-Plaque склі або звичайному прозорому.







Колір

Модельний ряд HÜPPE Classics 2 доступний в таких кольорах:

  • - Матове Срібло;
  • - Срібло з блиском;
  • - Білий.



монтаж вироби