• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Reflex KOLO

Reflex KOLO - чистота без проблем

Щоденна боротьба за бездоганну чистоту у ванній вже порядком набридла? Більше цього не доведеться робити ніколи, адже з Reflex KOLO підтримувати порядок - суцільне задоволення. Все завдяки ультрагладкому покриттю Reflex KOLO - воно просто не дозволяє накопичуватися на поверхні бруду.

Його властивості допомагають бути ідеально чистими:

  • кераміці у ванній;
  • склі.

Яким чином Reflex KOLO підтримує ідеальну чистоту?

Звичайна керамічна або ж скляна поверхня тільки на перший погляд здаються гладкими. Насправді вони пористі, з різними заглибленнями. Саме в них збираються шкідливі бактерії, бруд і навіть камінь. На відміну від них, спеціальне покриття Reflex KOLO дійсно гладке. На його поверхні повністю відсутні поглиблення, тому краплі, разом з брудом, просто збираються в одну і стікають. Як наслідок - скло в душових кабінах і вся кераміка в санвузлі залишається ідеально чистою, і навіть через кілька років користування виглядає як нова.

Чи потребують особливого догляду вироби з Reflex KOLO?

Щоб вироби з покриттям Reflex KOLO були завжди як нові, ніякого особливого догляду не потрібно - поверхня досить протерти губкою або м'якою ганчіркою. Не треба навіть абразивних миючих засобів, щоб позбутися від нальоту або мастила - вони самі зникнуть через максимально короткий час.

Гладку скляну поверхню з Reflex KOLO підтримувати в чистоті теж дуже просто. Будь-які забруднення можна легко видалити засобом для чищення скла або звичайною мокрою ганчіркою.

Товари з цієї статті

біде kolo life
унітаз kolo ego
rimless