• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Шовкова рух важеля, яке буде завжди - GROHE SilkMove

Комфорт, з яким можна легко управляти потоком води, і ідеальний стан під час експлуатації - все це завдяки плавності ходу важеля

Сучасні технології не стоять на місці. А змішувачі GROHE - тим більше. Адже тільки вони володіють тим, що забезпечить плавність ходу важеля - технологією GROHE SilkMove® . Змішувачі цієї марки з одним важелем можна описати двома словами: якість і зручність, адже їх важелі легкокеровані і максимально податливі. Отже, цю сантехніку сміливо можна назвати ідеальною. А з хірургічною точністю відрегулювати температуру і натиск води дозволить картридж, виготовляючи який використовували технологію GROHE SilkMove®.


Серцем всіх змішувачів є, звичайно, картридж, в якому знаходяться диски, як правило, виготовлені з кераміки. Картриджі змішувачів GROHE включають в себе диски, виготовлені з керамічного сплаву. Його, до речі, використовують у космічній промисловості.

Поверхня дисків, яку перед тим слід добре відполірувати, обробляють спеціальним покриттям бренду Teflon® - саме воно гарантує контрольований і плавний рух дисків.

Картридж змішувача з'єднується з важелем за допомогою стрижня - його для змішувачів GROHE виготовляють з литої латуні. До того ж, такий сплав зробить більш міцним, і, як наслідок, довговічним. Власне, від точності і якості деталей залежить робота змішувача. Оскільки вони завжди відточені до дрібниць, змішувачі працюють незрівнянно.


Небагато компаній можуть похвалитися тим, що самостійно виготовляють абсолютно всі комплектуючі техніки, в тому числі і змішувачів. Але GROHE - одна з небагатьох, хто це робить. Компанія виготовляє картриджі, до того ж вдосконалені, сама.

Що стосується технічного догляду, то він не потрібен, адже картриджі розраховані на тривале використання без будь-якого втручання, що свідчить про високу якість. І це підтверджено фактами: змішувач компанії GROHE став переможцем у випробуваннях на несучість, які проводила німецька випробувальна і контролююча організація TÜV SÜD . Власне, в перевірці брали участь змішувачі дев'яти різних компаній з усього світу. Мета перевірки - оцінити масштаби механічного зношування по ряду параметрів: точність і підтягнутості хода, максимальний крутний момент після довгого простою і зусилля спрацьовування важеля. Як вже відомо, пальму першості посів змішувач GROHE.



Легкість і плавність ходу важелів змішувачів на протязі всього періоду використання

гарантують спеціальні диски з кераміки і використання технології Teflon® в картриджах GROHE SilkMove®



Кут повороту важелів з технологією GROHE SilkMove ®



< p> GROHE SilkMove® дає гарантію, що і після багатьох років експлуатації

важіль рухатиметься плавно, немов тільки що встановлений

Товари з цієї статті

купити змішувач для ванни grohe eurocube joy 23666000
купити змішувач для ванни grohe eurocube joy 23667000
купити змішувач для душа grohe eurocube joy 23665000
купити змішувач для біде grohe eurocube joy 23664000
купити змішувач для раковини grohe eurocube joy 23661000
купити змішувач для раковини grohe eurocube joy 23658000
купити змішувач для раковини grohe eurocube joy 23656000
купити змішувач для раковини grohe eurocube joy 23654000
купити змішувач для раковини grohe eurocube joy 23657000
купити змішувач для раковини grohe eurocube joy 19998000