• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Система GoClean: туалет сяятиме чистотою без праці

З GoClean проблема гігієни унітазу відпаде сама собою

Самоочищающиеся поверхні, стійкість до утворення вапнякових відкладень або окислення і так далі - з кожним днем ​​список домашніх турбот стає коротшим, так як нові технології сприяють спрощенню повсякденному житті і розслабленню.

Ванна кімната, безсумнівно, є приміщенням, де вимоги до збирання особливозначні і складні, незалежно від типу сатехніческого пристрою: будь то душова кабіна, кераміка, змішувачі або що-небудь інше .

Справжнім інноваційним рішенням, створеним брендом Flaminia, яке допоможе без праці очистити поверхню і звільнити, таким чином, більше часу, є технологія GoClean .

Усунення обода (так, щоб внутрішня поверхня унітазу була повністю видна, без важкодоступних прихованих частин) і контрольоване кількість води, що скидається при кожному промиванні (від 4,5 до 6 літрів, як потрібно застосовні правила) забезпечують якісну гігієну. До того ж, така система набагато простіше у використанні, ніж традиційна. Ці два фактори дуже важливі для повноцінного функціонування ванної кімнати.

GoClean , крім максимально легкого очищення унітазу, володіє також приємним зовнішнім виглядом. І все через закруглених поверхонь і плавних ліній. Крім того, внутрішня частина чаші унітазу теж абсолютно гладка - це в рази підвищує і практичну, і естетичну цінність. А максимальний контроль витрати води задовольняє вимоги її економії.

Де застосовується технологія

Це безпрецедентне рішення, яке в даний час застосовується до колекцій App, MiniApp, Link PLUS, Pinch і Bonola , скоро стане доступним на інших лініях сантехніки Flaminia : подальше підтвердження здатності компанії узгодити привабливий дизайн і бездоганну продуктивність.