• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Системи заощадження води з Двохоб'ємний змивом

Бачок, оснащений панелями з подвійним об'ємом змиву - елементарний спосіб економії водних ресурсів

Бачки з подвійним об'ємом змиву прихованого монтажу, які використовують в наборі з підвісними або пристінними унітазами, дають можливість користувачам завжди самостійно вибирати обсяг води, що витрачається під час змиву. Скориставшись зменшеним розміром змиву, Ви зумієте істотно скоротити річне споживання води і привнести власний вкладення в збереження цього цінного природного ресурсу.


Скільки води використовується при двохоб'ємний змиві?

Бачки таємного монтажу виготовлення GROHE мають на увазі можливість підбору підходящого режиму роботи змиву, наприклад, одинарний розмір, подвійний або ж переривання. Для цього потрібно лише купити і встановити відповідну змивну панель. Користувач може вибрати вподобаний з двох обсяг змиву: великий на 6 літрів, або малий на 3 літри. Також можливо відрегулювати бачок, зменшивши великий розмір змиву всього до 4,5 літрів.


Стильний дизайн і функціональність в одному флаконі

Інтер'єр ванної кімнати можна без праці зробити продуманим і досконалим - варто тільки підібрати панель змиву, що гармонує з сантехнікою. Можливо, вона стане завершальним акордом у мелодії ванного простору. До того ж, змивні панель можна встановити і вертикально, і горизонтально, залежно від побажань користувача і поєднання з інтер'єром. Також їх можна відкрити з метою огляду бачка прихованого монтажу.

Великий обсяг




Велика клавіша на панелі дозволить скористатися
змивом з великим об'ємом води

Малий обсяг

< br>

Маленька клавіша на панелі дозволить скористатися

змивом з малим об'ємом води