• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Змішувач Gessi Equilibrio: умиротворення, втілена в камені

Гладкі, трохи вологі камені, що з приходом весни нагріваються на сонці, розслаблюючу дзюрчання води, під яке легко медитувати - відчувати близькість з природою завжди приємно. Італійський бренд Gessi максимально наблизив ці радощі життя до людей, створивши незвичайну колекцію Gessi Equilibrio. Змішувачі зовні нагадують арт-об'єкти - кожен виріб виконано у вигляді каменю, гладко відполірованого водою. Створюється відчуття, ніби цей камінь пручався потоку води багато років, і тільки через цей час перетворився на своєрідне твір мистецтва - симбіоз краси природи і функціональності сучасних технологій.

Автори колекції - дизайнер Джузеппе Мауріціо Скутелла і художник-філософ Марсель Леско. Обидва були залучені до створення системи, в якій буде інтегровано стан фізичного, розумового і духовного рівноваги. І їм це вдалося.

Кожен змішувач зверху має округлу панель управління, яка теж нагадує камінь і ідеально підходить до долоні людини. Лінійка змішувачів доступна в різних колірних рішеннях і обробці під камінь, метал або дерево. Особливість Gessi Equilibrio - можливість комбінувати між собою основу, або базу, і панель управління, поєднуючи, наприклад, камінь з металом, або дерево з каменем, або камінь з деревом і так далі.

Ці змішувачі завжди будуть нагадувати про близькість людини до природи, про внутрішній комфорт і творенні прекрасного.



ХУДОЖНИК-ФІЛОСОФЕР МАРСЕЛЬ ЛЕСКО

Марсель Леско - скульптор духу і майстер життя; його мистецтво і його філософія засновані на прагненні до збігу зовнішнього і внутрішнього благополуччя.





< p style="text-align: justify;">



ДИЗАЙНЕР ДЖУЗЕППЕ Мауріціо СКУТЕЛЛА

Графічний знак Джузеппе Мауріціо Скутелла відображає ідеальне співвідношення вигинів, сутність гармонії і сили балансу каменів, переклад скульптури, створеної природою, в меблі і функціональний архетип.


< p style="text-align: justify;">





Equilibrium

«Безмовне дихання каменів навчило мене дихати», - каже Марсель, і його чарівне ознаку для особистої гармонії - це давня і споконвічна практика: пошук, здавалося б, неможливого балансу між камінням.

Це медитативний вправа вимагає, щоб ви загубилися в дії, щоб повністю зануритися в служіння каменів, ставши самим каменем. Слухання тиші дозволяє нашому диханню налаштовуватися на загальний баланс природи. Вам потрібно віддатися потоку життя і, нарешті, опинитися в своєму власному центрі, в балансі.

Змішувач доступний в трьох варіантах: камінь, дерево, метал













Gessi Equilibrio - гармонійне поєднання чотирьох елементів

ДИХАННЯ

узгодження зовнішнього і внутрішнього благополуччя. Цей стан може бути досягнуто шляхом занурення нашої душі, яка є нашим власним диханням, в природне дихання Всесвіту.


















ЛЮБОВ

наше створення рівноваги стає нашим власним рівновагою, що підтверджує принцип любові.















ЕНЕРГІЯ І ЗДОРОВ'Я

Об'єкт в повсякденному використанні передає енергію, яку містять його форми в стані балансу.














Товари з цієї статті

купити змішувач для раковини gessi equilibrio 52001.716 + 52002.543
купити змішувач для раковини gessi equilibrio 52011.723 + 52002.695
NEW
купити змішувач для раковини gessi equilibrio 52001149 + 52002149
купити змішувач для раковини gessi equilibrio 52001722 + 52002149
купити змішувач для раковини gessi equilibrio 52001706 + 52002706