• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Термостат Grohe Grohtherm 1000 Performance: технологічна новинка відомого бренду

Ергономічні термостатичні змішувачі для ванни і душу Grohe Grohtherm 1000 Performance — розумне рішення для ванної кімнати

Перетворіть свою ванну чи душ на інтелектуальні зони комфорту разом з термостатами з нової колекції Grohe. Ергономічне, точне та зрозуміле управління, максимальна безпека та раціональне використання води – це лице частина переваг, якими володіють настінні термостатичні змішувачі Grohe Grohtherm 1000 Performance. З ними щоденні процедури викликатимуть тільки позитивні емоції. Адже температура та напор води будуть стабільними та комфортними для кожного користувача упродовж всього часу.

Лаконічний дизайн та інноваційні технології Grohе

Нова колекція бренду – це геометрія у чистому вигляді. Чітка циліндрична форма, гладкий, обтічний силует виконані у стриманому мінімалістичному стилі. Жодних зайвих деталей – завдяки технології EasyLogic всі кнопки і позначки на корпусі інтуїтивно зрозумілі та прості.


Власне, в колекцію входять вироби для душу та для ванни. Кожен термостат Grohe Grohtherm 1000 Performance обладнаний уже відомими технологіями Грое:

  • CoolTouch – абсолютна безпека та відсутність ризиків отримати опіки об корпус. Виробник гарантує, що виріб не нагріватиметься та завжди залишатиметься приємним на дотик.
  • StarLight з ідеально хромованою та довговічною поверхнею.
  • EcoJoy – функція, що допоможе зменшити витрату води.

Звісно, безпека входить у стандартну комплектацію виробів Grohe. Термостат для ванни і для душу Grohtherm 1000 Performance не виняток. Кожен з них оснащений технологіями SafeStop та SafeStop Plus. Це кнопки блокування, що не дозволяють температурі підніматися вище 38 °C та 43 °C відповідно. Відтак, вони стають найкращим варіантом для сімей з дітьми. Адже батьки можуть не перейматися, що дитина обпечеться надто гарячою водою.

Ідеальний душ без особливих зусиль з термостатом Grohtherm 1000 Performance від Grohe

Термостат для душа – незамінний елемент у сучасному санвузлі. Саме він відповідає за безпеку, зручність та економність у користуванні для всієї родини.

З ним щоденна рутина перетвориться у ритуал, що допоможе прокинутися вранці або ж розслабитися ввечері.

Термостатичний змішувач для душу Grohe Grohtherm 1000 Performance 34776000 компактний – лише 313 мм в довжину. Зовні він нагадує циліндр зі стильним хромовим покриттям. Окрім лаконічного зовнішнього вигляду, термостат обладнаний:

  • захистом від зворотного потоку води;
  • брудовловлюючими фільтрами;
  • зворотними клапанами;
  • стопором змішаної води.

GROHE TurboStat забезпечить стабільну температуру води без неочікуваних пекельно гарячих чи холодний сюрпризів при прийомі душу. Навіть якщо хтось з членів родини відкриє воду в іншому місці.

Але фішка цього термостата для душу – ергономічні ручки ProGrip. Їхня рифлена поверхня та продумана конструкція дає точний контроль над температурою та потоком . Управляти ним легко навіть мильними чи мокрими руками.

Зручні ручки – надійний захват навіть мильними руками. Розумна ергономіка

Не забули розробники і про раціональне використання води. Термостатичний змішувач має кнопку EcoButton, що дозволяє економити дорогоцінний ресурс. Напор при цьому залишається незмінним. Таким чином можна приймати душ, дбаючи і про навколишнє середовище, і про свій гаманець.

Переключайтеся між душем та ванною легко з термостатом для ванни з нової колекції Grohe

Термостат для ванной Grohe Grohtherm 1000 Performance 34779000 – це інноваційне рішення для вашого комфорту. Тільки уявіть собі – ви з легкістю можете регулювати та підтримувати задану температуру води та напор з максимальною точністю. Як візуально, так і технологічно прилад практично не відрізняється від попереднього. Чи не головні відмінності – витончений вилив з аератором та вбудована технологія AquaDimmer Eco – швидке переключання між виливом та душем з функцією економії води.

Grohe термостат для ванны – це незамінний помічник для батьків з маленькими дітьми та для всіх поціновувачів комфорту. Адже такий сантехнічний виріб – це два в одному. Вам не доведеться купувати окремо вилив чи змішувач для ванни і термостат для душу. Тому, купуючи в інтернет-магазині Сантехрай термостат для ванни Grohtherm 1000 Performance, ви:

  • економите власний час та кошти;
  • отримуєте високу якість за прийнятну ціну;
  • насолоджуєтеся інноваційними технологіями.

В інтернет-магазині Сантехрай можна придбати також душ с термостатом Grohe. Менеджери магазину допоможуть підібрати оптимальну для вас комплектацію та оформити замовлення. Все, що для цього потрібно, – наявність Інтернету та гарний настрій :)

Товари з цієї статті

Термостат для ванни Grohe Grohtherm 1000 Performance 34779000
Термостат для душу Grohtherm 1000 Performance 34776000