• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

ViConnect: Розумне з'єднання

L200 - світло - головний акцент у ванній кімнаті


Якщо Вашій ванній кімнаті не вистачає благородної розкоші, тоді панель змиву унітазів моделі ViConnect L200, виконана в чорному кольорі, - те, що потрібно. Виріб з автоматичним запуском, спроектоване з Villeroy & Boch, буде приковувати до себе погляди, адже воно по периметру оброблено світловий стрічкою. Крім естетичних функцій, м'який світлодіодний світло виконує і практичні, допомагаючи орієнтуватися в темній кімнаті, слово маяк на березі в шторм.



E200 & M200 - ідеальні форми для кераміки і меблів

Vionnect може стати відмінним засобом для наповнення ванного простору індивідуальністю. Нова серія змивних панелей легко чіпляє неповторним дизайном, гармонійно поєднується і з керамікою, і абсолютно з усіма меблями. Варто всього лише вибрати модель: це може бути змивна панель Е200, виконана зі спеціального пластика високої якості хромового, благородного білого або просто білого кольорів, яку сміливо можна назвати непідвладною часу.

Або кнопка змиву моделі М200 з блискучим відливом чорного, білого, сірого або терра квітів.


ViConnect E200


ViConnect M200




Ідеальне доповнення до будь-якого інтер'єру


Незалежно від розмірів ванної кімнати або туалету, широкий вибір виробів ViConnect дасть можливість підібрати оптимальний варіант для будь-якого інтер'єру. Висота, ширина і глибина, що варіюються в залежності від моделі, в сукупності створить необхідний монтажний компонент. Далі все залежить тільки від Вас.





Розумне з'єднання в стіні


для того, щоб запрацювала кнопка змиву, необхідно для початку встановити настінний компонент для унітазу від Villeroy & Boch. Весь перелік складових містить в собі дев'ять елементів з настінним кріпленням для унітазу з двома змивами, а також контрольованим розміром води під час змиву і беззвучним водним потоком. Чотири елементи для монтажу в обмурівку і п'ять - для сухого будівництва дозволять підібрати рішення як для підлогового унітазу, що стоїть біля стіни, так і для підвісного.