• Наші кращі пропозиції для вас і ваших друзів!

  • Детальніше
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 2 000 гривень.

  • Детальніше
показати
Зворотний дзвінок
0
За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

ViFresh

Мінімалізм. Естетика. Чистота.

Чи часто у вас бувало таке, що, здається, інтер'єр ванної кімнати продуманий до дрібниць, але є якась деталь, яка псує все? Скажімо, туалетного блок, який не надто вписується в концепт. ViFresh ви назавжди забудете про таку проблему. Це справжня знахідка для любителів мінімалізму і свіжості, спроектована Villeroy & Boch . Непомітний сторонньому оку відділ для туалетних блоків вбудовані прямо в кераміку, і все, що потрібно зробити, - наповнити його гелем або вставити туалетного блок. Результат - естетичний зовнішній вигляд вашого унітазу і щоденна порція свіжості.

ViFresh - гігієна в кожному русі

Крім естетики, ViFresh забезпечує також високий рівень гігієни унітазу, адже відділ для туалетних блоків розміщено в кераміці, а не в чаші. Відповідно, щоб поповнити його засобом для очищення не потрібно більше стосуватися країв унітазу або самої чаші. Таким чином Ви не тільки полегшуєте процедуру очищення унітазу, а й захищає себе від неприємного контакту з його не дуже гігієнічними частинами. Разом з тим, більше Вас не буде турбувати проблема неоднорідного розподілу миючого засобу - потоком води він буде розподілятися завжди рівномірно по всій чаші. Тому ViFresh -відмінний вибір для тих, хто піклується про стерильній чистоті навіть в туалеті.

ViFresh - просто і зі смаком

Простота - одне з ключових понять ViFresh . Через зручного розташування наповнити його гелем ніколи не стане проблемою. Алгоритм дій простий - легким рухом Ви витягуєте ємність для чистячих засобів, наповнюєте, і далі так само просто ставите на місце. Перед кожним наповненням ViFresh слід промити під струменем води. Це вбереже унітаз від прилипання небажаних залишків засобу, і, звичайно ж, забезпечить ідеальну чистоту при кожному змиванні.

ViFresh прям-таки створений для унітазів з відкритим змивним краєм

ViFresh , з огляду на особливості дизайну і функцій, буквально створений для унітазів з відкритим змивним краєм, хоча підходить для всіх типів. Він розроблений таким чином, що засіб для чищення, в порівнянні зі звичайними підвісними кошиками, поширюється не безпосередньо в чаші унітазу під впливом потоку води, а до того, як вода потрапить туди. Це забезпечує однорідний розподіл кошти по всій чаші. Більше ніяких повторних змивів - одного буде достатньо, щоб унітаз з відкритим змивним краєм засіяв чистотою.

У порівнянні з іншими засобами, ViFresh Вам забезпечить:

  • постійну свіжість у ванній кімнаті і ідеальну чистоту після кожного змиву
  • простоту в наповненні резервуара миючим засобом - для цього не потрібно навіть торкатися країв унітазу
  • рівномірний розподіл засобу - будь то гель або туалетного блок (підходить і те, і інше)
  • високу ефективність першого ж змивання

Товари з цієї статті

NEW
купити унітаз villeroy boch subway
rimless